Dermalogica travelsize cleansers review

Vanuit de online beauty shop Beautyfashionshop ontving ik een tijdje geleden enkele producten, waaronder deze van Dermalogica. Ondertussen heb ik de producten uitgebreid getest en kan ik mijn mening via dit artikel met jullie delen. Tijdens de zomervakantie is een goede gezichtsverzorging ook erg belangrijk, zijn deze travelsize producten van Dermalogica daarvoor een musthave? Vandaag laat ik jullie kennismaken met deze twee cleansers. Lees je mee?

Dermalogica Precleanse balm – 15 ml

De Precleanse balm van Dermalogica is geschikt voor het dagelijks reinigen van de huid en richt zich vooral op de normale tot droge huid. De balm bevat oliën die de huid voelen bij gebruik. Door de balm aan te brengen op je hand smelt deze een beetje en kun je deze soepel aanbrengen op het gezicht. De geur van de Precleanse balm is erg fris, wat ik erg prettig vind. Daarnaast is het product zuinig in gebruik, door de oliën in de balm heb je maar weinig product nodig per keer.

Volgens Dermalogica dien je eerst dit product te gebruiken voor het aanbrengen van de ultracalming cleanser om de huid volledig schoon te maken.

Dermalogica Ultracalming cleanser – 50 ml

De Ultracalming cleanser van Dermalogica is er onder andere voor de gevoelige huid. De zachte gel reinigt en kalmeert de huid. Het exclusieve UltraCalming™ Complex gaat samen met Framboos, Lavendel en Komkommer de strijd aan met roodheid, gevoeligheid en irritatie. Wanneer de huid zelfs te gevoelig is voor het afspoelen met water, kan dit product ook zonder water gebruikt worden. Het product is vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.

Hierboven is de substantie van beide producten goed te zien. Links zie je de Precleanse balm en rechts de Ultracalming cleanser. Zowel de balm als de gel zijn soepel aan te brengen op de huid en voelen verfrissend aan en zijn prettig in gebruik.

In de periode dat ik deze producten van Dermalogica heb gebruikt merkte ik dat mijn huid minder onzuiverheden had. Ik vind het moeilijk om te zeggen dat het geheel door deze producten komt, omdat dat natuurlijk samenhangt met veel verschillende factoren. Wel merk ik dat ik de producten erg fijn vind in gebruik en dat ze mijn huid zeker goed doen!

Een voordeel is dat deze producten van Dermalogica niet alleen in fullsize verkrijgbaar zijn, maar ook in travelsize, zodat ze lekker mee kunnen op vakantie! Mocht je al fan zijn van dit merk of benieuwd zijn naar de producten, op de beauty webshop Beautyfashionshop zijn er nog meer travelsizes van Dermalogica te vinden. Echt een aanrader voor een goede skincare routine op reis!

Ben jij al bekend met de producten van Dermalogica?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen  ter review. Zie ook mijn disclaimer. 

5 Replies to “Dermalogica travelsize cleansers review”

  1. Klinkt erg goed! Fijn inderdaad dat ze in zowel full- als travel size beschikbaar zijn.

  2. Ik ken dit merk enkel van foto’s via andere bloggers.
    Zelf heb ik nog nooit iets van dit merk geprobeerd.

  3. Zelf weet ik nog weinig over dit merk, maar het klinkt zeker goed! Vooral de Precleanse balm vind ik heel apart! Voor mij een heel nieuw begrip.
    Babs onlangs geplaatst…Louis Widmer: Sun in the City- Huidverzorging MÉT UV-BeschermingMy Profile

  4. Wat een héérlijke producten hé!

    1. Ja, echt heel erg fijn!

Geef een reactie

CommentLuv badge