Drie verschillende snelle kapsels met een scrunchie!

Scrunchies zie je steeds vaker voorbij komen op social media en bij webshops. Zelf ben ik ook echt fan en heb ik al meerdere soorten verzameld in de afgelopen maanden. Soms wil je net dat beetje extra in je haar zonder er al te veel moeite voor te doen, een simpele staart wordt net wat leuker met een scrunchie en een knot een stuk feestelijker! Vandaag laat ik jullie drie verschillende snelle kapsels zien, waarmee je met een scrunchie binnen no-time een persoonlijke touch geeft aan je look. Kijk je mee?

Strakke knot met roze scrunchie! 

Een donut knot is al lang niet meer alleen voor danseressen. Deze makkelijke knot is heel erg fijn voor als je een bad hairday hebt. Met behulp van een donut of je eigen haar maak je gemakkelijk deze look. Met een scrunchie geef je net dat beetje extra aan de knot helemaal naar eigen smaak. Persoonlijk vind ik deze roze scrunchie erg leuk staat bij de knot, doordat deze erg groot is en dus mooi sierlijk om de knot zit.

Deze knot maak je door eerst een staart te maken en hier vervolgens de donut omheen te doen. Vervolgens kun je de haren over de donut laten vallen en hieromheen de scrunchie doen, zodat het haar vast komt te zitten om de donut. Daarna hoef je alleen nog maar het haar weg te steken en je bent klaar om te gaan!

Losse knot met glitter srunchie! 

Zelf draag ik mijn haar meestal los, toch is het ook erg leuk om het losse haar te combineren met een klein knotje of staartje. Bij deze look kun je het helemaal aanpassen naar je eigen smaak, door het losse haar te stijlen of krullen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een strak knotje of speels knotje met een leuke scrunchie. Bij deze look vind ik een kleine glitterende scrunchie erg goed passen. De scrunchie valt op, maar is niet veel te groot voor het knotje!

Deze look maak je door het bovenste gedeelte van het haar te pakken naar keuze. Je kunt dit zo groot of klein maken als je zelf wilt. Vervolgens maak je hier een knotje van met een scrunchie naar keuze. Vervolgens zou je het losse haar nog in model kunnen brengen door dit extra te stijlen of krullen. Easy!

Snelle vlecht met panterprint scrunchie! 

Wil je een snelle vlecht waarbij niet alles perfect strak moet, dan is deze look geschikt! Het is een leuk alternatief voor een standaard vlecht en ziet er erg leuk uit. Door een vlecht met staart te combineren geeft dit een speels effect, zeker in combinatie met deze panterprint scrunchie. Deze look is extra leuk in de zomer!

Dezes look maak je door een lage invlecht te maken. Je kunt deze zo lang maken als je zelf wilt, ik koos ervoor dit tot mijn hoofd te doen om vervolgens het na de scrunchie als een staart te dragen. Je zou er ook voor kunnen kiezen door te vlechten en de scrunchie onderin te dragen voor net weer een ander effect! Ik denk dat deze look leuk is met veel verschillende soorten scrunchies.

Niet alleen in het haar, maar ook als accessoire vind ik een scrunchie erg leuk. Wanneer ik nog niet weet of ik een staart in wil gedurende de dag draag ik ze ook wel eens om mijn pols, dat kijkt toch een stukje leuker dan een zwart stiekje.

Alle scrunchies gebruikt bij de looks komen van My Jewellery. Zowel online als in de winkels hebben ze een groot aanbod met scrunchies, van leatherlook tot velvet en van printjes tot alleen een kleurtje. Zeker de moeite waard als je op zoek bent naar leuke scrunchies. Ze kosten per stuk €5,95.

Zijn jullie ook zo’n fan van scrunchies?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen  ter review. Zie ook mijn disclaimer. 

10 Replies to “Drie verschillende snelle kapsels met een scrunchie!”

 1. Jaaa staat altijd leuk! En leuk dat je ze in verschillende printjes enzo hebt? ik ga ook is kijken bij my jewellery! Zo leuk en simpel eigenlijk???

 2. Ik vind scrunchies echt leuk! Toch moet ik bij mezelf altijd denken aan de scrunchie die matcht bij mijn turnpak in trainingen en op wedstrijden. Daarom draag ik ze eigenlijk nooit overdag, haha.
  Joyce onlangs geplaatst…A WEEK WITH JOYCE 180 | DIT WAREN MIJN KERSTDAGEN EN OUD & NIEUWMy Profile

  1. Dat snap ik wel! Soms doet het me ook wel aan dansen denken, maar dat ligt ook wel aan de kleur en het printje in combinatie met hoe je het draagt!

 3. Ik ben dol op scrunchies, heb al een hele verzameling inmiddels. Draag ze echt iedere week. Zo leuk hoe je van iets simpels toch een hele haarlook mee kunt maken door zo’n ding. Leuk gedaan meis.

 4. Dit doet mij denken aan mijn jeugd! Zo leuk om te zien dat veel dingen van vroeger weer terug komen
  Tessa onlangs geplaatst…Merk in de spotlight: LumeneMy Profile

  1. Ja, inderdaad erg leuk om te zien wat allemaal weer terugkomt!

 5. Ah leuk gedaan! Ik heb er ook een paar. Super leuk om af te wisselen.

 6. Ik ben ook helemaal fan van scrunchies! Die met glitter vind ik ook super leuk 🙂
  Sanne onlangs geplaatst…Terugblikblog #1: januari 2019My Profile

 7. Oeh die roze is cute!

 8. Ik vond scrunchies echt “ouderwets”, maar nu ik ze zo op de foto’s zie vind ik ze best leuk!

Geef een reactie

CommentLuv badge