Kruidvat anti-klit spray Keratin & Glans

 

Wanneer het buiten weer kouder wordt draag ik regelmatig sjaals, lekker warm en het ziet er altijd erg leuk uit. Een nadeel van het dragen van een sjaal is dat ik altijd ontzettend veel klitten krijg die moeilijk uit te kammen zijn. Een echte must voor mij in de herfst en winter is dus een anti-klit spray. Vandaag review ik twee varianten van de Kruidvat. Ben je benieuwd naar de sprays? Lees snel verder!

 

Kruidvat anti-klit spray Keratin hair repair

Kruidvat anti-klit spray Keratin hair repair met keratin repair complex is een intensief voedende spray die het haar direct gemakkelijk doorkambaar maakt en beschermt tegen haarbreuk. De toegevoegde pro-vitamine B5 heeft een verzorgende werking, zodat het haar er weer gezond en glanzend uitziet.

Na het douchen heb ik de anti-klit spray Keratin op mijn handoekdroge haar gesprayd. Vergeet hierbij van te voren niet te schudden. Bij het sprayen komt er voldoende product uit de flacon. Het verdeeld tijdens het sprayen goed over het haar, waardoor je niet al het product op een plek hebt zitten. Na gebruik van de anti-klit spray merk ik direct dat mijn haar beter doorkambaar is. Zonder enige moeite verdwijnen alle klitten uit mijn haar. Na het kammen merk ik dat mijn haar verzorgd aanvoelt. Ook lijkt mijn haar sneller te drogen en voelt het heerlijk zacht aan. De geur van de anti-klit spray is erg lekker fris en verzorgend.

 

Kruidvat anti-klit spray Glans brillance

Kruidvat anti-klit spray Glans met zijde-extract maakt het haar niet alleen gemakkelijk uitkambaar, maar ook zo zacht en glanzend als zijde. De spray verrijkt met tarweproteïne, dringt diep door in de haarstructuur en zorgt voor optimaal herstel.

Ook de anti-klit spray Glans heb ik op handoekdroog haar aangebracht. Na gebruik van deze anti-klit spray merk ik direct dat mijn haar gemakkelijker door te kammen is. Zonder pijn verdwijnen de klitten uit mijn haar. Mijn haar voelt zachter aan en lijkt iets sneller te drogen. Mijn haar bevat na gebruik van deze spray een mooie subtiele glans. Persoonlijk mis ik wel een lekker geurtje aan de anti-klit spray wat mijn haar lekker laat ruiken na gebruik.

De anti-klit sprays doen beiden wat ze beloven. De een zorgt voor zacht verzorgd haar en de ander zorgt voor een mooie subtiele glans. Ook verdwijnen mijn klitten zonder enige moeite met zowel de Keratin als de Glans variant. Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar de Keratin variant, omdat deze mijn moeilijke, breekbare haar verzorgend laat aanvoelen en een heerlijke geur achterlaat.

Beiden anti-klit sprays zijn te koop bij het Kruidvat voor een fijne budgetprijs van €2.99 per stuk. De sprays bevatten 250 ml per fles, waardoor je er lang mee kunt doen.

Maak jij gebruik van anti-klit sprays? 

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen  ter review. Zie ook mijn disclaimer. 

6 Replies to “Kruidvat anti-klit spray Keratin & Glans”

  1. Deze klinken fijn! Ik gebruik altijd een spray van Gliss Kur, maar die zijn een stukje duurder natuurlijk. Ik ga deze eens proberen!
    Loes onlangs geplaatst…Hotspot – Lunchroom Bij Heinen in Den BoschMy Profile

  2. Beide producten klinken echt heel fijn en ze zijn nog lekker betaalbaar ook inderdaad. Ideaal! Ik ga hier eens naar kijken, want heerlijk zachte haren klinken mij ook als muziek in de oren 🙂
    Romy onlangs geplaatst…Over klein leed en groot gelukMy Profile

  3. De onderste ben ik benieuwd naar. De bovenste vind ik het fijn product

  4. Ze klinken erg fijn, ik vind dit altijd hele fijne producten om te gebruiken voor mijn haar.

  5. De producten klinken erg fijn. Ben er benieuwd naar.

  6. Klinken beide heel fijn. Ja van sjaals gaat t goed in de klit helaas.

Geef een reactie

CommentLuv badge