Lichtpuntjes van de week #2

Vandaag terug van weggeweest. Het is een tijdje geleden dat ik dit artikel online plaatste, maar het leek me leuk weer een aantal lichtpuntjes van de week met jullie te delen. Ik vind het belangrijk om me bewust te blijven van de (kleine) mooie momenten die in de week voorbij komen. In dit artikel neem ik de tijd om stil te staan bij de lichtpuntjes van afgelopen week. Lees je mee?

Dat ik nu eindelijk weet wie A.D. is in Pretty Little Liars.

Vandaag heb ik kunnen genieten van een 1.5 uur durende aflevering van PLL waarin het een en ander duidelijk werd. Zo ben ik er eindelijk achter wie A.D. is en hoe dingen verlopen zijn. Ook zijn er nog een aantal dingen niet helemaal duidelijk en baal ik stiekem ook dat de serie nu ten einde is. Ik had het helemaal niet erg gevonden als er nog een paar seizoenen achteraan gekomen waren hoor!

♥ Dat ik mijn verslag heb gehaald met een 7.

Afgelopen vrijdag kregen we dan eindelijk de uitslag. En hoewel ik ergens een goed gevoel over het verslag had blijft het ook altijd iets waar je niet helemaal zeker over kunt zijn. Ik kreeg een 7 terug en moet nu nog wachten op 1 cijfer van een ander verslag. Ik kan er altijd een beetje van balen wanneer ik op een puntje in de score net een hoger punt misloop, zoals dat ik nu net geen 7.5 heb. Maar dat moet ik loslaten, want gehaald is gehaald! 🙂 Nog twee weken stage en dan zomervakantie!

Dat ik de blogvibe afgelopen week te pakken had!

Afgelopen week heb ik op de dagen dat ik graag een artikel online wil hebben een artikel online kunnen zetten. Hoewel ik me vaak vergis in hoe druk ik het heb met school, stage, werk en bloggen is het me deze week gelukt en dat maakt me blij! Ik hoop dit vol te houden, zodat ik kan zien wat er met mijn blog gebeurd wanneer ik mijn schema goed aanhoud.

♥ Dat ik de 300 Bloglovin’ volgers heb behaald. 

Langzaamaan groeit mijn blog op Bloglovin’ en het blijft dan ook altijd leuk wanneer ik weer een bepaalde mijlpaal heb behaald. Ik vind het fijn om te zien dat ondanks het niet heel erg snel gaat er wel een stijgende lijn in het aantal volgers zit.

Wat zijn jouw lichtpuntjes van de week?

3 Replies to “Lichtpuntjes van de week #2”

  1. Jaaaa nog een fan! Ik werd helemaal gek toen ik hoorde wie A.D. was..
    Lieke onlangs geplaatst…Festivals | De leukste festival zonnebrillenMy Profile

  2. Leuk overzicht! Ik moet nog steeds PLL verder kijken, ik ben nog maar bij seizoen 3 haha. Ach ja dan hoef ik niet lang te wachten op nieuwe afleveringen.

  3. PLL is zo populair. Ik kijk niet naar want tja heb ik geen tijd voor. Wat goed met je aanta bloglovin
    En volg je mij al op bloglovin? Ik volg je wel al

Geef een reactie

CommentLuv badge