Mijn favoriete youtubers van dit moment

Nog niet zo lang geleden deelde ik mijn favoriete bloggers al. Naast het lezen van artikelen kan ik er ook echt van genieten om shoplogs, unboxings, make up tutorials en vlogs te bekijken op Youtube. In mijn vrije tijd doe ik dit dat ook regelmatig en daarom deel ik vandaag mijn favorieten! Kijk je mee?

Bron foto

Sarah Rebecca

Uboxings bij Sarah zijn een van mijn favorieten. Ook kom ik graag om het kanaal van Sarah voor de vlogs, shoplogs en lipstick swatch video’s. Doordat ik zelf gek ben op shoppen, schoenen en lipsticks sluiten de video’s helemaal bij mijn interesses aan en kan ik het niet laten om regelmatig een kijkje te nemen.

Larissa & Tara

Bij Larissa en Tara kom ik vooral voor de shoplogs en vlogs. Ik vind het altijd erg leuk om te zien wat de zusjes allemaal meemaken en waar ze naartoe gaan. Extra leuk vind ik de reisvlogs op de mooiste bestemmingen. Goals! Tijdelijke series doen het ook altijd goed, zo vind ik de summergoals serie ook echt heel erg leuk om te kijken. Lekker herkenbaar ook. De video’s van Larissa en Tara vind ik altijd zo ‘lekker gezellig’.

Rebecca Denise

Een youtuber die naast superleuke shoplogs en unboxing video’s steeds ‘serieuzere’ onderwerpen deelt. Ik vind het echt ontzettend knap en mooi om te zien dat Rebecca dit deelt, omdat dit herkenbaar kan zijn voor mensen. Dit doet ze op een mooie manier zonder het al te ‘zwaar’ maakt. Ik vind de video’s van Rebecca altijd erg gezellig om te kijken en ben echt gek op de unboxings en klets video’s met andere youtubers!

Leonie

Als ik toe ben aan herkenbare vlogs dan kijk ik graag naar de vlogs van Leonie. Naast de vlogs kijk ik ook altijd graag naar de opruimvideo’s en shoplogs. Ook video’s in samenwerking met andere youtubers doen het goed. De video’s zijn gemakkelijk te volgen en lekker laagdrempelig. De manier van filmen spreekt me ook erg aan.

Lotte

Voor een dosis make up tutorials ga ik het liefst naar het kanaal van Lotte. Ze is ontzettend goed met make up en daar zou ik nog wel het een en ander van willen leren. Naast de tutorials kijk ik ook altijd graag naar de wekelijkse vlogs, lekker herkenbaar. De bijzondere make up tutorials zijn trouwens ook echte aanraders. Lotte maakt de meest bijzondere kunstwerken op haar gezicht in de meest uitlopende thema’s.

Esmee

Bij Esmee kom ik regelmatig om een vlog te bekijken. Niet alleen de gewone vlogs vind ik erg leuk om te zien, maar ook de reisvlogs vind ik altijd erg leuk om te bekijken, je wilt er zelf van op reis. De video’s van Esmee vind ik altijd lekker laagdrempelig en fijn om te kijken na een dag school/stage. Naast vlogs doen de favorieten video’s het trouwens ook altijd goed.

Wat zijn jouw favorieten youtubers?

 

 

8 Replies to “Mijn favoriete youtubers van dit moment”

 1. Ik volg ze allemaal! Leuk om te zien! De meeste meiden kom ik ook wel eens in het echt tegen en ze zijn dan ook nog eens net zo leuk als op Youtube, haha! Ik kijk zelf verder hele graag naar Willemijn en Martine en Vera Camilla.

 2. Ik kende er heel veel van en deel je mening: ze zijn heel leuk. Vind vooral Rebecca en Lotte heel leuk op het moment.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #29 – Verdwaalde Ansichtkaart & OutfitdillemaMy Profile

 3. Ik ben op dit moment super fan van Anna Nooshin, zoo oprecht top persoon. Ik kijk zelfs dr volgs, wat echt wat zegt want ik haat normaal vlogs. Leuk lijstje aan youtubers, ik ken ze eigenlijk allemaal al, hihil

 4. Leuk om jouw favorieten te zien! Ik volg Rebecca Denise ook graag <3
  Anna onlangs geplaatst…MAKE-UP LOOK OF THE DAY | HERFSTKRIEBELSMy Profile

 5. Yess ik vind Rebecca ook echt superleuk! Echt een mooi mens <3

 6. Grappig om dit te lezen, ik zit zelf ook op YouTube met mijn kanaal, dus dit artikel sprak me meteen aan. Maar mijn favoriete YouTuber staat er helaas niet bij. Ik vind ditgebeurderals van marije echt geweldig. leuk artikel en ik blader zeker even door je webpagina

 7. Yay, altijd leuk om nieuwe vloggers te ontdekken 🙂 Uit jouw lijstje volgde ik alleen nog maar Rebecca. Ik vind haar vlogs altijd zo fijn en ze komt zo lief en openhartig over! Ik ga ook eens op het kanaal van de anderen kijken 🙂 Verder kijk ik graag naar de vlogs van 2WMN, Anna Nooshin en Annic van Wonderen.
  Romy onlangs geplaatst…Je gedachten verzetten? Dit zijn 12 simpele tips!My Profile

 8. Ah de meeste ken ik, leuk zijn ze! Tof dat je je favorieten deelt 🙂
  Justine onlangs geplaatst…My life in photos – september 2017 #3My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge