Mijn Netflix favorieten van dit moment

Hoewel ik af en toe nog steeds een beetje baal dat Pretty Little liars ten einde is, ben ik toch maar opzoek gegaan naar goede vervangers. Nu het buiten weer kouder wordt is er niets fijner dan met een dekentje op de bank genieten van een leuke serie of een goede film. Vandaag deel ik de series die ik op dit moment volg! Kijk je mee?

Vampire diaries

Na Pretty Little Liars en Riverdale ben ik in Vampire Diaries gerold. Een goede vervanger die ik regelmatig kijk. Vampire diaries gaat over een wisselende strijd tussen vampieren, heksen, weerwolven en stichters.  Leuk aan de serie is dat er niet een centraal thema is binnen de serie en dat het wisselt van romantisch, naar griezelig en spannend. Het fijne vind ik dat het een 7 seizoenen heeft en je dus niet zomaar uitgekeken bent. Vampire Diaries kan ik op het ene moment meerdere afleveringen per dag kijken en daarna weer een tijdje niet, omdat het me gaat vervelen. Een fijne serie om te volgen naast andere series!

Atypical

Ondanks dat ik nog maar een halve aflevering heb gekeken van deze serie weet ik dat ik deze leuk ga vinden. In Atypical wordt het leven van Sam, een jongen met autisme uitgebeeld en dan met name op het gebied van liefde. De manier waarop dit gedaan is door middel van humor vind ik erg leuk. Je krijgt echt een kijkje in het leven van Sam. Jammer is wel dat er nog maar 8 afleveringen online staan.

Greenhouse Academy

Afgelopen week kwam ik erachter dat er een nieuwe serie op Netflix stond. Greenhouse Academy gaat over een unieke school waar gestreden wordt vanuit de Ravens en de Eagles. Op deze school staat alles in het teken van leiderschap. Wat ik zo fijn vind aan Greenhouse Academy is dat het zo makkelijk wegkijkt. Je hoeft niet veel moeite te doen om het goed te kunnen volgen. Met name het schoolse en het contact tussen de leden in de groepen vind ik leuk om te zien en af en toe komen er rare situaties voor waarvan ik nog niet weet wat er precies aan de hand is. Jammer is dat er nog maar 12 afleveringen online staan van ieder ongeveer 20 minuten..

Naast deze series heb ik nog een heleboel series op mijn watch list staan. Zo wil ik na Vampire Diaries beginnen aan The Originals om nog even in het vampieren thema te blijven. De serie Gypsy staat ook nog op mijn lijst, ik ben heel erg benieuwd hoe de serie gaat zijn. En niet te vergeten komt in oktober het tweede seizoen van Riverdale op Netflix. Ik kan echt niet wachten, Riverdale is echt een van mijn favoriete series, love it!

Wat zijn jouw favoriete series op Netflix? 

 

8 Replies to “Mijn Netflix favorieten van dit moment”

 1. Leuk lijstje! Ik ben vooral nieuwsgierig naar Atypical, die lijkt me leuk. Ik heb 1 aflevering gekeken van Gypsy, maar vond het nogal vaag.. viel me een beetje tegen. Hoorde ook dat het tweede seizoen gecancelled is.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #30 – Weekendje Zwolle & Moody MondayMy Profile

 2. Leuke tips! Ik kijk op dit moment vampire diaries en ben big fan van gossip girl <3
  Liefs,
  Evelien

 3. Atypical zou ik wel willen zien, maar inderdaad maar jammer dat er maar zo weinig afleveringen zijn. Dat had ik met Riverdale en 13 reasons why ook, dan ben je er zo snel doorheen dat je weer een nieuwe kunt zoeken haha.
  Justine onlangs geplaatst…Wat zou ik doen met een miljoenMy Profile

 4. Oh wauw, toeval bestaat niet zou ik zeggen; ik kijk precies ditzelfde rijtje. Maar ik moet je wel zeggen; Vampire Diaries wint op dit moment de hoofdrol. Het heeft even geduurd voor seizoen 7 erop stond maar dat viel precies goed. Want net wat jij zegt; op een gegeven moment ben je er wel weer even klaar mee en wordt het misschien een beetje eentonig. Maar nu ik er weer helemaal in zit is dit niet goed voor iedere vrije minuut; p. Atypical heb ik de eerste paar afleveringen van gezien maar daar kom ik eerlijk gezegd nog niet doorheen en Greenhouse academy vind ik fijn om tussendoor (als ik geen zin heb in Vampire Diaries) te kijken vanwege de korte afleveringen! Ja wat ik zeg, precies mijn rijtje; p. Oh en drie keer raden wat er nu in mijn tweede tabblad open staat…. VAMPIRE DIARIES! Fijne avond:).

 5. Greenhouse academy lijkt me wel een leuke serie! Ik heb the Vampire Diaries van het begin tot het einde gevolgd en ik blijf erbij dat het na de eerste drie seizoenen bergafwaarts gaat qua plot. The Originals vond ik goed het eerste seizoen, het tweede heb ik gekeken, maar tijdens het derde ben ik afgehaakt.

 6. Hmm, ik zie zo vaak artikelen over Netflix. Misschien moet ik het toch maar eens gaan kijken! Ik heb er alleen weinig geduld voor..

 7. Wat leuk! Ik ben zelf heel benieuwd naar Greenhouse Academy, ik zag hem al op Netflix voorbij schuiven. Komt riverdale seizoen 2 in Oktober al?! Zin in!!

 8. Ik heb toevallig gisteren een artikel gepubliceerd met mijn favorieten; Outlander, Ozark, The Paradise en Lucifer. Vampire diaries ben ik benieuwd naar, volgens mij is dat ook iets wat je of direct aanspreekt of juist helemaal niet. Ik ga er eens voor zitten. En ook ik kijk enorm uit naar het tweede seizoen van Riverdale:-)

Geef een reactie

CommentLuv badge