My week in pictures #19 – Met een nieuw favoriet blousje, genieten van het zonnetje en verjaardagssprinkles

Een dagje later dan gepland deel ik vandaag mijn week in foto’s weer. Ik genoot in de afgelopen week lekker van het zonnetje, wat voelde als een beginnende lente. Bestelde een nieuw blousje wat nu al favoriet is en kreeg leuke dingen binnen om aan het bakken te gaan. Daarnaast bestond deze week veel uit dansen. Kijk je mee?

Maandag 18 februari

Hoewel het natuurlijk officieel nog geen lente is, kon ik het toch niet laten om deze tekst in mijn letterbord te zetten. Het voelt al een beetje als lente met dat lekkere zonnetje, dus ik laat het lekker staan!

In de avond ging ik weer sporten met een vriendin, we moesten weer burpees doen, een absolute favoriet (not).

Dinsdag 19 februari

In de ochtend ging ik op zoek naar leuke posters. Zo’n mooie wand met allemaal posters in lijsten lijkt me zo mooi en dus kon ik het niet laten om verschillende posters online te matchen met elkaar. In de avond had ik namelijk een kijkavond voor een kamer in Nijmegen.

In de middag besloot ik even in het zonnetje te gaan zitten met ons hondje, het duurde niet lang, want de wind maakte het toch nog fris. Lekker charmante foto van de hond, haha. Ik weet niet wat het is, maar ze gaapt altijd of kijkt altijd weg als we een foto willen maken. De post bracht trouwens ook nog dit boek, ik ben benieuwd naar de recepten!

In de avond ging ik naar Nijmegen om in een huis te gaan kijken naar een kamer. Er kwam een kamer voor onbepaalde tijd vrij en een tijdelijke kamer. Ik ben gekozen voor de tijdelijke kamer, maar uiteindelijk heb ik hier toch niet voor gekozen, omdat je dan weer weg moet in augustus.. Heel erg jammer, want de kamer is wel ontzettend mooi!

Woensdag 20 februari

In de ochtend deed ik rustig aan en schreef ik de boodschappen op, om in de middag met opa boodschappen te gaan doen.

Net voordat ik werd opgehaald voor het uiteten met werk zag ik dat de sprinkles die ik in het weekend besteld had gebracht waren. Volgende week ben ik jarig en dus wil ik net zoals elk jaar weer een aantal taarten zelf bakken. Wat is er dan leuker om deze sprinkles toe te voegen!

Daarna ging ik dus nog uiteten met het werk. Ik koos voor een tomatensoepje, kipsaté en in plaats van ijs een latte macchiato. Deze was wel erg sterk, haha.

Donderdag 21 februari

Tijd voor weer een schooldag van 9.45 uur tot 16.00 uur. We kregen een gastles waarbij veel ging over psychoses, het ervaren hiervan en wat je als hulpverlener kan doen. Deze folder kwam ook nog langs, waarbij je een psychose via een VR bril kan ervaren. Dit hadden we niet gedaan in de les, maar ik denk dat dit in het werkveld wel heel erg goed kan zijn, wanneer hulpverleners en eventueel familie dit kunnen ervaren op deze manier!

In de avond gaf ik samen met een andere trainster dansles.

Vrijdag 22 februari

De tweede schooldag van de week, deze keer van 11.30 uur tot 17.00 uur. Een dag zonder foto’s, want ik had een lekker druk dagje. Na school ging ik meteen door naar huis om snel te eten en om een dans nog een beetje te oefenen. Daarna had ik namelijk een generale repetitie voor de jubileum pronkzitting waaraan ik meedeed met een groep die jaren geleden allemaal bij de carnavalsvereniging hebben gedanst. En daarna meteen weer door naar de moderne dansles!

Zaterdag 23 februari

Ik had een wat kleding besteld bij Guts Gusto en dit kwam al vroeg binnen, yay! Ik ben ontzettend blij met de blouse en ook de broek vind ik heel erg mooi, maar hier moet ik echt nog aan wennen. Ik kan wel zeggen dat de blouse nu al favoriet is! De kleur is op de foto niet heel goed te zien, maar het is mint groen met licht roze!

In de middag ging ik naar het dorp waar ik dansles geef om daar twee groepen te ondersteunen bij het dansen op het 55+bal. In de avond ging ik zelf naar de jubileum pronkzitting van de carnavalsvereniging in mijn eigen dorp, omdat ik hier met de groep een dans voor had. Later kwam er nog een DJ, waardoor ik nog eventjes bleef.

Zondag 24 februari

Zondag startte ik rustig op, want een vriendin en ik zouden samen foto’s gaan maken op de heide. Het zonnetje scheen weer lekker! Steeds als ik weer op de heide ben met mooi weer dan weet ik weer hoe fijn dat eigenlijk is. Misschien moet ik daar maar eens vaker gaan wandelen met ons hondje. Qua foto’s was het niet helemaal mijn dag geloof ik, haha.

Ik deed trouwens ook deze mooie vloeibare oogschaduw op van Too Faced. Love it!!

Hoe was jouw week?

10 Replies to “My week in pictures #19 – Met een nieuw favoriet blousje, genieten van het zonnetje en verjaardagssprinkles”

 1. Zeg, ik wil een goede foto van die broek, want je maakt me nieuwsgierig!!

 2. Leuk overzicht! Die oogschaduw van Too Faced ziet er super mooi uit!
  Marjolein onlangs geplaatst…Wat ik in een week deed #75My Profile

  1. Het is ook echt een hele mooie! Ik denk dat ik bij een volgende kortingsactie nog wel een ander kleurtje ga aanschaffen.

 3. Mooie blouse zeg! Ben ook erg benieuwd naar die oogschaduw van TF 🙂

 4. Looks like a wonderful spring week!
  xx from Bavaria/Germany, Rena

 5. Wat een leuk blouseje inderdaad! Jammer dat de kamer geen succes is geworden, maar kan me voorstellen dat zo’n tijdelijke kamer niet heel ideaal is. Kan je misschien beter nog wat langer doorzoeken nu 🙂
  Sanne onlangs geplaatst…Het endowment effect: deze mind trick maakt minimaliseren moeilijkerMy Profile

  1. Precies, de zoektocht gaat weer door. Gelukkig heeft het ook geen haast, dat scheelt natuurlijk wel!

 6. Liefde voor too faced, en wat een heerlijk overzicht zeg! En die blouse is ook wel enorm tof.

 7. Leuk om te lezen! Wat heerlijk dat je zo bezig bent met je eigen plekje. Ik hoop dat je snel iets gaat vinden!

  1. Hoop ik ook! Ik kan niet wachten om een eigen plekje helemaal in te richten.

Geef een reactie

CommentLuv badge