Persoonlijke update | Geslaagd, reizen en hoe gaat het verder?

Het is (alweer) een hele tijd geleden dat er voor het laatst een artikel online is gekomen op mijn blog.. En nu de drempel steeds hoger werd om weer een artikel te plaatsen is het de hoogste tijd voor een persoonlijke update over de afgelopen maanden. Er hebben een aantal veranderingen plaatsgevonden die ik graag met jullie deel! Lees je mee?

Reizend het nieuwe jaar in!

Net zoals de jaren hiervoor heb ik ook dit jaar weer het voornemen meer te gaan reizen! Eerder is me dat nog niet gelukt, maar ik kan in ieder geval zeggen dat ik 2020 goed begonnen ben! Samen met een vriendin heb ik oud op nieuw gevierd in het sfeervolle Londen. De stad was nog prachtig versierd met kerstverlichting en natuurlijk genoten we van de vuurwerkshow bij de London Eye! Ik geloof dat ik wel een traditie wil maken van het reizen met oud op nieuw, zo leuk!

Verder had ik in maart nog een tripje naar Lissabon willen boeken met een vriendin, maar dat kon helaas niet doorgaan. Net als een binnenlands reisje naar Ameland. Hoewel 2020 qua reizen dus een goede start leek te hebben zal het reizen nu toch nog eventjes moeten wachten, maar gezondheid gaat voor!

Diploma in the pocket!

4 dagen nadat ik terugkwam uit Londen moest ik mijn scriptie inleveren. Hoewel ik zelf niet tevreden was met wat ik inleverde, kreeg ik na twee spannende weken de uitslag. De spanning was achteraf helemaal niet nodig, want ik ben geslaagd met een ruime voldoende! Ik mag me nu sociaal pedagogisch hulpverlener of ggz agoog noemen en moet er nog steeds een beetje aan wennen dat ik dus geen huiswerk of schooldagen meer heb. De diploma uitreiking zou eigenlijk in maart zijn, maar tot nu toe is deze verzet naar september!

Aan het werk!

Sinds ongeveer een jaar werk ik naast mijn bijbaantje als helpende op een gesloten afdeling voor mensen met dementie als inval op een beschermde woonvorm voor ouderen met psychische klachten. Hier ben ik na mijn stage blijven plakken en kon ik regelmatig diensten opvangen. Extra fijn is het dat ik vanaf mei 32 uur per week kan werken op de woonvorm!

Op zoek naar een eigen plekje!

Al een tijdje ben ik op zoek naar een kamer in het mooie Nijmegen, omdat het me heerlijk lijkt om een eigen plekje te hebben in een leuke stad of een groter dorp dan waar ik nu woon. Nu ik meer zekerheid heb op het gebied van werk en afgestudeerd ben is de wens om uit huis te gaan alleen nog maar groter geworden. Ik ben dan ook op zoek naar een leuke kamer, studio of appartementje in Nijmegen of omgeving.

My Journey to be fit!

Een tijd geleden plaatste ik ook dat ik meer op mijn leefstijl wilde letten, zodat ik naast het sporten wat ik toen al regelmatig deed ook mijn voedingspatroon onder de loep ging nemen. Het is de hoogste tijd voor een update en deze zal dan ook morgen op mijn blog komen! Stay tuned!

Hoe gaat het verder?

In deze tijden van corona gaat het eigenlijk wel goed met me! Ik ben ontzettend blij dat ik gewoon naar mijn werk kan en geniet van het lekkere weer. Ook probeer ik wat meer te bakken, iets wat ik ontzettend graag doe, maar waar ik niet altijd tijd voor maak. Wat ik mis is het afspreken met vriendinnen, maar gelukkig bestaan er tegenwoordig genoeg manieren om contact te houden! Verder zou ik het heerlijk vinden om weer naar de danslessen en sportschool te kunnen, maar door het zonnetje is wandelen ook wel erg fijn nu. Zelf kan ik me niet zo goed motiveren tot een workout zonder sportschool, dus dan maar extra aan de wandel, haha!

Verder is het wel balen dat het concert van Suzan en Freek en Racoon in augustus niet kunnen doorgaan, maar dat komt vast wel goed op een ander moment. Op het gebied van mijn blog vond ik het best moeilijk om weer een start te maken, omdat het zo lang geleden was dat ik een artikel plaatste. Nu ik hier weer mee bezig ben merk ik dat ik het nog steeds leuk vind om hiermee bezig te zijn, al moet ik me er soms wel toe zetten. Simpelweg doordat het zo lang geleden is. De komende tijd wil ik gaan kijken wat ik met mijn blog wil en hoop ik dat er weer meer artikelen online gaan komen! Ik wil me niet richten op vaste dagen per week dat er een artikel online komt, maar gewoon eens kijken hoe het me weer bevalt na zo’n tijd!

Wat zou jij graag willen lezen?

One Reply to “Persoonlijke update | Geslaagd, reizen en hoe gaat het verder?”

  1. Yess je bent er weer wat leuk!

Geef een reactie

CommentLuv badge