Review Names4Ever + Winactie

Zelf ben ik echt gek op sieraden. Ik draag elke dag wel een ring, ketting en armband of horloge. Het voegt net dat beetje extra toe aan je outfit als leuk detail. Toen Names4Ever me benaderde met de vraag of ik een sieraad wilde ontvangen kon ik het niet laten een kijkje te nemen op de site. Vandaag review ik de gekozen naamketting en start er een hele leuke winactie! Neem zeker een kijkje.

Toen ik op de Names4Ever rondkeek wist ik al snel dat ik een bar ketting wilde. Het hartje geeft een ontzettend leuk en origineel effect aan de bar. Na lang twijfelen wist ik wat ik in de ketting wilde laten graveren. Er is zó veel meer mogelijk dan alleen je naam. Ik twijfelde tussen een woord als ‘happiness’ of iets persoonlijks als mijn geboortedatum in Romeinse cijfers. Uiteindelijk ben ik hiervoor gegaan, waardoor het echt een persoonlijk sieraad wordt.

De ketting komt in een kleine schattige verpakking, wat het echt een cadeautje maakt om uit te pakken. Zoals je ziet zijn de Romeinse cijfers erg netjes gegraveerd. De tekst is duidelijk zichtbaar, wat natuurlijk wel zo fijn is met een naamketting. Ook voelt de ketting stevig aan.

De ketting is niet verstelbaar, maar heeft echt dé perfecte lengte. Bij kleding met een hogere halslijn valt de ketting mooi op het kledingstuk en bij kleding met een lagere halslijn valt het er mooi boven. Op deze manier vind ik het echt een leuk detail bij je outfit.

Ook erg leuk zijn de hangers, ook te vinden op de website. Deze hangers zijn niet alleen leuk aan een ketting of armbandje, maar ook erg leuk als bijvoorbeeld sleutelhanger. Op deze manier maak je er je persoonlijke sleutelbos van. Het ziet er leuk uit én je kunt je sleutels makkelijk terugvinden als je deze thuis bent kwijtgeraakt, haha!

Ik ben echt heel erg tevreden met de kwaliteit van de sieraden van Names4Ever. Het voelt stevig aan, de teksten zijn mooi en duidelijk gegraveerd en je kunt het zo origineel maken als je zelf wilt. Daarbij komt dat de ketting na het bestellen erg snel in huis is. Zowel de ketting als de hanger zijn verkrijgbaar op de website. De bar ketting is te koop voor €34,95 en de hanger is te koop voor €20,95.

Winactie

Namens Names4Ever mag ik een van jullie blij maken met een gepersonaliseerd sieraad naar keuze tot €70. Het sieraad mag gekozen worden vanaf de pagina met hartjes sieraden.

Wat moet je doen om kans te maken? 
♥ Laat in een reactie onder dit artikel weten dat je meedoet
♥ Reageer met een geldig e-mailadres
♥ Like de Facebookpagina Kimcarolina.nl
♥ Like het Facebookbericht van dit artikel en tag 2 vrienden
♥ Volg Kimcarolinanl op Instagram

De winactie loopt tot en met zaterdag 19 augustus en op 21 augustus zal ik de winnaar kiezen met behulp van een online name picker. Hierna zal Names4Ever contact opnemen met de winnaar, vergeet dus niet een geldig e-mailadres achter te laten.

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review. Zie ook mijn disclaimer.

22 Comment

 1. Mooi! Ik ben dol op accesoires!

 2. ilsiee prins says: Beantwoorden

  echt supermooie sieraden! & Ik zal ook enorm graag zo’n mooi sierraad willen dragen.. Helemaal fantastisch dat je deze actie mag organiseren voor de lezers van je blog!
  Ik doe mee
  Groetje Ilsiee

 3. Evi Schols says: Beantwoorden

  Wauw dat kettinkje is heel erg mooi!! Erg leuk dat je het kan personaliseren 😍

 4. Wat ontzettend tof! Ik vind het echt heel leuk dat je je geboortedatum erin hebt laten graferen.

 5. Ik heb er al een ketting van dus ik sla deze eventjes over, wat tof he!

 6. Wat een mooie ketting!
  Typisch Kim onlangs geplaatst…Essence Cubanita limited edition collectieMy Profile

 7. Ik doe heel graag mee met deze leuke actie en zou deze ketting uitzoeken voor onze tweeling Lucas & Eva als ze straks naar school mogen omdat ze elkaars beste vriendjes zijn https://www.names4ever.nl/product/zilveren-puzzelstuk-vriendschapsketting-hartjes

 8. Sara says: Beantwoorden

  Ik doe zeker mee! 😇

 9. Claudia Diependaal says: Beantwoorden

  Ik vind dit een geweldig mooie actie. Mijn 3e kleine de worst zeer binnenkort verwacht het zou of moor de mama 1 te maken met haar kids en er voor mij 1 van de 3 kleinkinderen je zou me er niet blijer mee kunnen maken. Supergaaf.

  1. Claudia Diependaal says: Beantwoorden

   Het moest kleinkind en wordt zijn. Stom woordenboek soms ook 😉

 10. Wat een ontzettend mooie ketting !

 11. i love this necklace. ✨😍 ik zou graag winnen 💘
  dus ik doe mee 😸 xo Tess

 12. Marian B says: Beantwoorden

  Echt een mooie ketting! Die wil ik ook 🙂 of toch iets anders heb al veel moois gezien dus het uitgeven zal het het probleem niet worden 😉

 13. lisanne bons says: Beantwoorden

  Echt heel mooi. Vind wat je gedaan hebt met je geboortedatum in Romeinse cijfers heel orgineel. Ik zou voor een ketting gaan met de naam van mijn dochter.

 14. Lyn says: Beantwoorden

  Wauw, erg leuk, ik doe graag mee.

 15. Lynn Mahieu says: Beantwoorden

  Wauw wat een mooie wedstrijd! Ik doe met heel veel plezier mee! 😀

 16. Ik waag graag een kansje

 17. m chen says: Beantwoorden

  Mooi subtiel kettinkje, ik doe mee!

 18. Wauw! Heel mooi! Ik doe graag mee, dus heb alle stappen doorlopen. Nu duimen!

 19. Daan says: Beantwoorden

  Dit is ontzettend leuk! Ik doe graag mee

 20. hi ! is van deze winactie de winnaar al benoemd 😱 want ik kon het niet vinden xo

  1. Kim says: Beantwoorden

   Hi Tessa! De winnaar is al bekend gemaakt op zowel Facebook als instagram stories!

Geef een reactie

CommentLuv badge