Unboxing Beautyfashionshop + winactie

Zoals jullie vast wel weten ben ik dol op het ontdekken van verschillende beauty producten rondom make up en verzorging. Een tijdje geleden maakte ik kennis met een voor mij nog onbekende webshop, namelijk Beautyfashionshop. Een beauty-webshop vol met make up, verzorgingsproducten en de lekkerste parfums. Ik ontving een aantal producten die ik jullie vandaag laat zien op mijn blog. Natuurlijk wil ik jullie ook meteen goed kennis laten maken met deze webshop en dus maken jullie kans op een mooie prijs!


Beautyblender – Original

Vele beautybloggers zijn groot fan van de beautyblender en dus besloot ik dat het hoog tijd was om deze ook eens te gaan proberen. De beautyblender is geschikt voor het aanbrengen van make up, zoals foundation, poeders en cream blush. De komende tijd ga ik deze originele beautyblender maar eens gebruiken, ik ben benieuwd naar het verschil met de budget beautyblenders die ik gehad heb.

Bourjois Rouge Edition lipstick – Rose Millesime 17

Zelf ben ik groot fan van lipsticks en het liefst test ik dan ook verschillende merken uit. Deze lipstick van Bourjois heeft fijne textuur en is rijk aan kleurpigmenten. Ik denk dat deze kleur erg leuk is in het voorjaar en de zomer!

Sleek – Rose Gold 926

Toen ik op de site keek viel me ook deze blush op. Ik ging op zoek naar swatches en vond het maar moeilijk om een keuze te maken. Jaren geleden was Rose Gold een bekend product onder de bloggers. De blush heeft wat weg van een peachy kleur met daarbij een gouden glitter.

Real techniques kwasten – Retractable Kabuki Brush, Shading Brush, Sculpting brush

Als groot fan van de kwasten van Real Techniques kon ik het niet laten er nog een aantal uit te kiezen. De retractable kabuki Brush is geschikt voor het aanbrengen van je poeder, blush en bronzer. Extra handig is dat deze kleiner gemaakt kan worden om mee te nemen op reis. De shading brush is ideaal in gebruik bij het maken van een oogloog en de sculpting brush is geschikt voor het contouren.


Dermalogica – Precleanse balm

Een goede huidverzorging is nooit weg en dus ontving ik twee travelsizes van Dermalogica. Deze precleanse balm is geschikt voor het dagelijks reinigen van de huid. Volgens Dermalogica dien je eerst dit product te gebruiken voor het aanbrengen van de ultracalming cleanser om de huid volledig schoon te maken.

Dermalogica – Ultracalming cleanser

Deze zeer milde gel/créme cleanser reinigt de huid en kalmeert de gevoelige huid. Het exclusieve ultracalming complex gaat samen met framboos, komkommer en lavendel de strijd aan met roodheden, gevoeligheid en irritatie.

Pupa – I’m Matt Lip Fluid 013 Sable Brown

Zoals ik hierboven al aangaf ben ik gek op lipstick. Deze lipsticks van Pupa kende ik nog niet en dus werd ik nieuwsgierig naar de formule en de kleuren. Ik heb gekozen voor een bruinachtige nudekleur. De lipstick voelt niet droog aan op de lippen ondanks dat het een matte formule heeft.

Win!

Zoals ik eerder al liet weten kun je vandaag ook kans maken op een mooie prijs, waarmee je zelf kennis kunt maken met deze webshop! Wanneer je meedoet aan de winactie maak je kans op een cadeaubon ter waarde van €10 te besteden naar keuze op de beauty-webshop Beautyfashionshop.

Naast de merken die ik heb ontvangen kun je op Beautyfashionshop ook nog merken vinden als Clinique, Estee Lauder, Anastasia, Chloé en Orly. Ik denk dat er voor ieder wel wat moois te vinden is tussen de verschillende merken!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg mij op Instagram: Kimcarolinanl
 • Laat op Instagram onder de foto van de winactie een reactie achter en tag twee anderen.
 • Like mijn Facebookpagina: Kimcarolina.nl en deel het bericht van de unboxing + winactie, tag vervolgens twee facebookvrienden.
 • Laat in een reactie onder dit artikel weten dat je kans wilt maken en vermeld je accountnamen van social media, zodat ik kan controleren of je de stappen hebt voltooid.
 • Gebruik een geldig e-mailadres bij de reactie onder het artikel.

De winactie is enkel bestemd voor Nederlandse volgers. Wanneer je niet voldoet aan bovenstaande punten maak je helaas geen kans meer op de prijs. De winnaar wordt niet bekend gemaakt op mijn blog of social media en zal zelf een mail ontvangen.

Je kunt meedoen aan deze winactie tot en met 14 maart 2019.

Kende jij deze beauty-webshop al?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen  ter review. Zie ook mijn disclaimer. 

9 Replies to “Unboxing Beautyfashionshop + winactie”

 1. Wat leuk? al deze producten heb ik nog niet en vooral een echte beauty blender wil ik heel graag hebben???? ik heb geen Facebook helaas, wel instagram lindax85. Liefs???

 2. Heel leuk! Voor mijn net gestarte beauty account kan ik dit wel gebruiken! Zou ook een leuk verlaat Valentijns cadeautje zijn! Want ja ik ben nog steeds single?
  Liefs,
  Lisa
  Instagram: @lisavanhalteren
  Facebook: Lisa van Halteren

 3. Wat een toffe producten! 🙂 De winactie sla ik wel even over.

 4. Dat lijken me fijne producten. Een shoptegoed is altijd fijn, zo’n nieuwe en mooie lipstick lijkt me ook wel wat.

 5. Yessica koot (leidner) zegt: Beantwoorden

  Goedemorgen wat leuk doe graag mee
  Ik heb meegedaan via jou fb page als jessica jill john leidner en via ig repost gedaan en jou getagt(yessicaleidner)
  En gedeeld naat tqitter en jou volg ik ook via twitter als yessicakoot1
  En via jou blog
  Super leuke producten ben ook dol op beauty
  Veel liefs en een hele fijne zonnige zaterdag gewenst ik zit nu buiten heerlijk in het zonnentje te genieten ?

 6. Wat lief dat je dit doet, ik sla deze even over want ik heb echt al TEVEEL spullen haha mijn moeder sloopt me, succes iedereen!

 7. Waaah, Rose Gold van Sleek! Dat is zo’n mooie blush. En wat tof ook die beautyblender, ben ook erg benieuwd hoe die verschilt met andere merken. Die RT kwasten zijn ook een goede aanwinst! Super enthousiast ben ik daarover. Ik ga deze webshop eventjes opslaan, je hebt me nieuwsgierig gemaakt! 😉

 8. Wat een leuke webshop zeg, ik kende het nog helemaal niet. Leuke merken hebben ze!
  Nicole onlangs geplaatst…Zoeva Brushes: Top Picks & Skip It’sMy Profile

 9. Goedemorgen

  Net heb ik gekeken bij die shop hartstikke leuke producten
  En n ik Wist niet dat hun ook heren producten parfums ?
  Maar doe dolgraag mee voor mijn vrouw zodat zei iets leuks kan uitzoeken
  Of ze koopt een heerlijke luchtje voor mijn haha moet ik haar wel lief aan kijken haha

  Ik volg je op alle kanalenmet de zelfde naam

  John leidner

  Fijne dag

Geef een reactie

CommentLuv badge