4 redenen waardoor ik de Iphone X wel zou willen

De technologie blijft zich maar ontwikkelen en er worden steeds meer leuke mogelijkheden en opties aan smartphones toegevoegd. En hoewel ik voornamelijk over beauty schrijf ben ik ook echt gek op leuke nieuwe gadgets. Vandaag neem ik jullie mee in de redenen waardoor ik wel de nieuwste Iphone X zou willen. Lees je mee?

1. Het design

Laten we even eerlijk zijn… Het design van de Iphone X is weer prachtig. Hoewel ik nog niet helemaal weet wat ik van de voorkant bovenaan de nieuwe Iphone vind, weet ik wel dat ik het scherm echt heel erg mooi vind. Ontzettend helder heel erg mooi egaal nu de home knop weg is. De achterkant ziet er ook echt heel erg mooi uit. De uitstraling is weer prachtig luxe, love it.

2. Groot scherm

Naast dat het scherm echt ontzettend helder is is het ook een stuk groter geworden. Zelf merk ik dat ik mijn huidige telefoon de Iphone 6s af en toe net te klein vind qua scherm, maar de Iphone 6s plus vond ik dan altijd weer te groot. Het formaat is echt perfect om mijn Netflix favorieten te bekijken en ligt nog steeds fijn in de hand!

3. Face ID en Animoji

Face ID lijkt me een leuke optie die erg gemakkelijk is, omdat je heel erg snel ingelogd bent. Animoji zal ik niet heel vaak gebruiken, maar hoe leuk is het om via je favoriete emoticons te praten of liedjes te zingen, haha!

4. Camera en functies

De camera op de Iphone X heeft echt ontzettend goede kwaliteit en dat is te zien. Er zijn heel veel mooie nieuwe functies beschikbaar, zoals het maken van foto’s in de portretstand. Ik heb al een aantal foto’s gezien en de foto’s zijn echt van prachtige kwaliteit met erg mooie effecten. Je kunt bijvoorbeeld ook foto’s maken waarbij de achtergrond wazig wordt, i love it! Hoewel mijn eigen Iphone ook erg mooie foto’s maakt zijn de foto’s met deze nieuwe gadget echt naar een next level getild! De foto’s in dit artikel zijn allemaal met mijn Iphone gemaakt.

Voor nu hou ik het toch nog even bij mijn geliefde Iphone 6s. Maar mocht ik over een paar jaar toch nog voor een nieuwe telefoon willen gaan, dan ga ik misschien wel voor een Iphone X abonnement. Op dit moment heb ik nog altijd een prepaid telefoon gehad met een losse bundel met 3G internet en ik kan je vertellen dat het internet niet altijd even snel is. Het internet wat bij een abonnement zit is vaak toch een stukje sneller!

Ben jij ook zo gek op de nieuwste gadgets?

Dit artikel bevat een betaalde link.

6 Replies to “4 redenen waardoor ik de Iphone X wel zou willen”

 1. Ik ben voor de 8 Plus gegaan haha, vind de X erg duur en niet zo mooi! Maar al die technische snufjes zijn wel heel leuk. Ben benieuwd waar Apple de komende jaren weer mee gaat komen na deze nieuwe X :).

  1. De Iphone 8 plus is ook erg mooi en kan prachtige foto’s maken. De X is voor mij ook behoorlijk boven budget, dus ik houd het voor nu lekker bij mijn iPhone 6s. Ik ben ook erg benieuwd naar de komende jaren!

 2. Ik zou hem vooral willen voor de fotofunctie, want de foto’s met portretmodus etc zijn zo prachtig! Maar dat hebben andere modellen ook.
  Loes onlangs geplaatst…Favorieten van de Maand – NovemberMy Profile

 3. Ik zou hem eigenlijk alleen voor de animoji willen hebben! voor de rest ben ik heel blij met mijn Iphone 6S
  Lieke onlangs geplaatst…Persoonlijk | Ben ik minder met mijn MBO diploma?My Profile

 4. Ja de camera is fantastisch! Maar goed, veel te duur voor mij helaas haha.

 5. De camera is echt je van het, maar voorlopig moet ik het nog even doen met mijn iPhone 6’je.
  Hennie onlangs geplaatst…L’Occitane | Adventskalender 2017My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge