5 producten die ik meer zou moeten gebruiken

Je kent het vast wel, dat je je kamer rond kijkt en beseft dat je sommige spullen veel te weinig gebruikt. En dat terwijl je weet hoe fijn ze eigenlijk zijn.. Ik had laatst het bovenstaande en het schoot me te binnen hier een artikel over te schrijven. Heb ik meteen een goede reden om ze weer meer te gaan gebruiken! Lees je verder?


Ipod/oplader

Laten we beginnen met mijn Ipod Touch 4. Ik vergeet vaak mijn Ipod op te laten, de batterij is veel te snel leeg en het opladen wil ook niet altijd vlotten. Maar als ik dan uiteindelijk mijn Ipod heb opgeladen vind ik het zo leuk om alleen muziek te kunnen luisteren die ik leuk vind, vooral in de bus naar school! Ook kijk ik er vaak oude dansen van So You Think You Can Dance op die ik gemakkelijk via een app kan bekijken. Een tijdje terug was ik op het strand en toen konden we geen muziek aanzetten, omdat onze telefoon dan te snel leeg zou zijn en we nog een lange weg naar huis voor de boeg hadden. Vandaar dat ik nu deze hierbij heb gezet, als herinnering dat ik mijn Ipod vaker op moet laden en dan de volgende keer wel kan genieten van muziek!

Daarnaast ligt ook een powerbank, ik vergeet vaak dat ik ‘m heb en daardoor is deze dus ook niet opgeladen. Wanneer ik dan een dagje op stap ben bedenk ik me dat een powerbank wel heel erg handig was geweest. Ik moet me dus echt meer bewust worden, want het is zo ontzettend handig. Bijvoorbeeld bij een dagje strand. 🙂

Verzorging

Dan komen we bij de verzorgingsproducten. Lemony Flutter is dé nagelriemcrème onder de nagellakbloggers geloof ik. Je ziet dit product dan ook vaak voorbij komen op vele blogs en social media. Ik denk dat ik zo’n 1.5 jaar geleden deze Lemony Flutter kocht en ik vergeet het gewoon steeds te gebruiken. Ook valt de geur me steeds een beetje tegen. Het is natuurlijk ook wel een product dat bijna niet op gaat, maar toch. Ik smeer er af en toe mijn droge ellebogen mee in, maar zou er eigenlijk een gewoonte van moeten maken dat ik iedere keer na het verwijderen van mijn nagellak/gellak mijn nagels in smeer met deze nagelriemcrème.

De reiniger van Lush ‘Let the good times roll’ heb ik een jaar geleden gekocht voor de tweede keer. De reiniger bevalt me erg goed en mijn huid wordt er lekker zacht van. De laatste tijd gebruikte ik de reiniger bijna nooit meer, omdat ik vaak geen zin had om de reiniger aan te brengen. Het is niet de meest gemakkelijke reiniger om te gebruiken, haha. Toen ik afgelopen week het masker weer eens gebruikte nam ik me voor om het weer vaker erbij te pakken wanneer ik douche.

Als laatste staat er ook nog de body butter van The Body Shop in de heerlijke geur: Aardbei. Dit product was eigenlijk wel de grootste aanleiding voor deze blogpost. Deze boddybutter heb ik in drievoud gekregen van mijn zusje, toen ze terugkwam uit Londen. De reden dat ik deze nog nooit gebruikt heb is dat ik niet lang daarvoor een Rituals body butter kocht en die al open had gemaakt en gebruikte. Nu overigens nog steeds. Ik denk dat ik deze toch maar eens moet gaan gebruiken, want de geur is zo ontzettend lekker en dan heb ik een goede afwisseling met Rituals!

Heb jij ook producten die je meer zou moeten gebruiken?

2 Replies to “5 producten die ik meer zou moeten gebruiken”

  1. De bodybutters van the body shop zijn wel heel erg fijn, deze aardbei lijkt mij ook een heerlijk geur. Ik zal ook eens kijken wat voor producten er in mijn kast nog staan. Leuk artikel om te lezen.

  2. Leuk artikel. Ik heb zeker meer producten die ik zou moeten gebruiken. Ik ben een aantal weken geleden een challenge met mijzelf aangegaan hihi. Ik wil 20 producten opmaken voor het einde van het jaar. En ik moet zeggen dat het goed gaat. Ik heb ze nu in het zicht en zorg er echt voor ze te gebruiken.

Geef een reactie

CommentLuv badge