Ari – Ariana Grande

Vandaag weer een review van een nieuwe parfum, waarbij ik de aankoop heb gedaan aan de hand van het mooie design. Ben je nog op zoek naar een parfum voor in de lente en de zomer? Neem dan zeker een kijkje!

 Ari van Ariana Grande is een zoete frisse eau de parfum. Als je het mij vraagt omschrijft is deze parfum een perfecte optie voor in de zomer en lente. Deze parfum is geïnspireerd op de sprankelende persoonlijkheid van Ariana Grande. Het flesje vind ik echt prachtig, het heeft wel wat weg van een diamant. Het rosé goud in combinatie met de roze parfum en alle vormen in het glas zorgen voor een prachtige uitstraling. Het is echt een plaatje! Bij aankoop van deze parfum krijg je ook een zacht wit bolletje aan de parfum voor nog een extra leuke uitstraling.


Topnoten: Sappige peer, roze pompelmoes en sappige framboos.
Hartnoten: Delicatie lelietjes-van-dalen, rozenknoppen en vanille orchidee.
Basisnoten: Marshmallow, romige muskus en licht hout.

Het fruitige en bloemige herken ik erg in de parfum. Wat ik bijzonder vind is dat er ook marshmallow bij staat. Ik denk dat deze geur mij zo goed bevalt door de frisheid, maar ook door het hout. Ik merk dat ik parfums met houtnoten ontzettend kan waarderen. De parfum blijft redelijk lang zitten, maar zelf ruik ik het niet continu. Zo dacht ik laatst dat ik de parfum niet meer rook, maar kreeg ik vervolgens van iemand de vraag welke parfum ik op had.

Ari is onder andere te koop bij de Douglas waar je voor 30 ml €30.25 betaalt.

Ben jij ook zo’n fan van frisse zoete parfums?

6 Replies to “Ari – Ariana Grande”

 1. Klinkt heerlijk! Wat een fijn parfum lijkt mij dit <3
  Liefs,
  Evelien

 2. Klinkt als een heerlijke parfum en hij ziet er prachtig uit
  Nicoleswereld onlangs geplaatst…Mijn foto op hout met Mr. GreyMy Profile

 3. Oeh yeah, ik ben dol op frisse en zoete geuren. Voor naar feestjes ook wel eens wat zwaardere geuren maar anders altijd fris, zoet en met een fruitig tintje.

 4. Klinkt als een fijn parfum! Mooie foto’s ook!!!

 5. Lijkt me echt een heerlijke geur ! De flacon is ook zo leuk.

 6. Ben niet zo dol op zoete geuren, dus denk dat ik deze oversla… 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge