Beauty No Buy

Jaja, een algemeen bekend begrip onder de (beauty)bloggers. Ik denk dat menig beautyblogger bekend is het met begrip no buy en er ook regelmatig zelf een gehouden heeft. Een nieuwe maand is een mooie gelegenheid voor nieuwe challenges en doelen. Wat is er dan ook een beter moment dan om nu een no buy periode in te schakelen! De komende maand ga ik mijn aankopen beperken tot het hoognodige. Vandaag kun je lezen wat ik toch echt achter moet laten in de winkel en bij welke aankopen ik even over mijn hart strijk! Lees je mee?

De laatste tijd heb ik meerdere beauty aankopen gedaan waar ik heel erg blij mee ben. Toch vind ik het voor nu wel even genoeg geweest en wil ik besparen op deze aankopen. Niet alleen bespaar ik hiermee geld, maar ook gaat mijn voorraad aan verzorgingsproducten krimpen. Als enorme fan van de nieuwste geuren van Treaclemoon, Rituals en andere mooie merken kan ik nog wel maanden of jaren vooruit. Op het gebied van make up kan ik ook nog minderen. Door continu op social media alle nieuwste producten en trends voorbij te zien komen ben ik enorm gevoelig voor mooie producten met korting. De laatste tijd heb ik onder andere veel mooie oogschaduwpalettes aangeschaft waar ik voorlopig nog wel mee vooruit kan! Tijd om daar eens verandering in te brengen!

Wat mag ik deze maand niet kopen:
– Douche- en badproducten
– Haarverzorging (shampoo, crème, maskers)
– Huidverzorging (crèmes, reinigers, scrubs)
– Make up

Enkel wanneer mijn favoriete dagelijkse producten opraken mag ik hiervan een nieuwe aanschaffen. Denk dus aan de foundation of concealer die ik dagelijks gebruik. En een uitzondering die ik voor mezelf heb gemaakt is dat ik 1 à 2 nieuwe oogschaduwpalettes mag aanschaffen van NYX, maar wel enkel wanneer er een aanbieding is!

Vanaf zaterdag 5 mei gaat mijn no buy in, want eerst geniet ik nog even van een dagje Rotterdam met twee bloggers waar ik mogelijk nog wat leuks tegen kom. 🙂 Ik ben echt ontzettend benieuwd wat ik allemaal op ga maken deze periode en of ik me soms echt moet gaan inhouden met het kopen van limited editions van mooie merken!

Doe jij mee met de no buy in mei?

5 Replies to “Beauty No Buy”

  1. Wat goed van je dat je dit kan! Ik zie het inderdaad bij veel bloggers voorbij komen maar ik kan het niet hoor haha.
    Lieke onlangs geplaatst…Festivals | Koningsnacht op Smèrrig en Koningsdag op KingslandMy Profile

  2. Whaaa.. succes!! Ik heb juist als ik tegen mijzelf zeg ”je mag .. niet”, ik het juist extra ga doen!

  3. Ik ben heel erg benieuwd naar je no buy beauty producten. Sterkte en succes

  4. Heel veel succes! Ik koop nu al een tijdje héél bewust en probeer dus ook nog enkel en alleen beauty producten in huis te halen die ik écht nodig heb. Voelt eigenlijk best wel goed aan. Hopelijk bevalt het jou ook zo goed 🙂

    1. Wat ontzettend goed! Ik ben heel benieuwd hoe het me gaat bevallen inderdaad.

Geef een reactie

CommentLuv badge