Black Friday shoplog

Afgelopen vrijdag was het Black Friday, dat heb je vast niet gemist! Bij veel verschillende winkels waren er kortingsacties en natuurlijk moest ik hier ook even gebruik van maken. Ik heb een aantal leuke dingen gekocht in het afgelopen weekend vol met kortingen. Kijk je mee naar mijn aankopen?

H&m aankoop

Allereerst kocht ik de sjaal die op mijn wishlist stond. Wil je de wishlist bekijken klik dan hier. Deze sjaal heb ik gekocht bij de H&M met 20% korting. Eindelijk heb ik weer een grote warme sjaal die makkelijk te combineren is! Score! Klik hier om naar de sjaal te gaan. Dit telefoonhoesje stond al erg lang op mijn verlanglijstje. Ik had deze eerder gezien bij de H&M, maar vond het eigenlijk te duur, omdat ik de Ebay prijzen gewend ben. Nu er korting was kon ik het toch niet laten om deze eindelijk te kopen in het zilver. Het telefoonhoesje is voor de Iphone 6/6s. Klik hier om naar het telefoonhoesje te gaan. 

C&A Sacha

Deze sjaal lijkt op het eerste gezicht gewoon zwart, maar niets is minder waar. Deze ontzettend zachte sjaal heeft namelijk hele mooie subtiele zilveren glitters. Ik vind het echt zo leuk staan! Net wat meer dan gewoon zwart. Deze sjaal kocht ik bij de C&A met volgens mij 20% korting! Klik hier om naar de sjaal te gaan. Deze prachtige brogues zag ik steeds bij een andere blogger op Instagram. Ik vond ze zo ontzettend leuk staan bij haar! Ik heb afgelopen zaterdag brogues gepast en hoewel ik dacht dat het me niet zou staan vond ik het er leuk uitzien. Toen ik op de site van Sacha ging kijken zag ik dat ze er weer waren. Nu heel hard duimen dat ik de maat die ik besteld heb pas. Helaas is mijn schoenmaat 39/40 en was 39 er niet meer. Deze mooie brogues kocht ik voor €49.95. Klik hier om naar de brogues te gaan. 

Ook kocht ik nog een heel erg leuk glitter topje bij de Only met 20% korting. Helaas kon ik deze niet terugvinden op de website.

Wat zijn jouw Black Friday aankopen?

12 Replies to “Black Friday shoplog”

 1. Toffe aankopen! Van mij moet bijna alles nog binnenkomen, maar ik heb wel iets bij TBS en Hunkemoller in de winkel gekocht.
  Susan onlangs geplaatst…Herfstmix: Sephora Lip Ink Rouge Infusion en NYX Liquid Suede Soft-SpokenMy Profile

 2. Die schoenen vind ik echt geweldig! Uiteindelijk heb ik alleen een crème gekocht bij Ici Paris XL en wat spulletjes van The Body Shop. Bescheiden, toch?

 3. Dat telefoonhoesje heb ik ook, staat zo leuk bij mijn rose gold iPhone! Ik heb heeel veel beauty gekocht met Black Friday, haha. Kon me niet inhouden! Shoplog komt online wanneer alles aangekomen is, can’t wait!
  Elisa onlangs geplaatst…An Ode to the Oskia Renaissance Cleansing GelMy Profile

 4. Gave schoenen zeg! Ik heb helemaal niks gekocht…..wat nogal apart is voor mij! Lol!

 5. wat een toffe items heb je geshopt ik heb ook bij vier webshops wat besteld

 6. Wat leuk Fashion items.
  black friday sla ik over

 7. Die schoenen zijn erg gaaf! Ik heb soortgelijke maar die zijn echt aan vervanging toe. Deze zijn een goede optie. Hopelijk passen ze 🙂

 8. Wat een toffe schoenen! Super vet.
  Liefs Merle van Girls-Things

 9. Prachtige items. Die schoenen zijn gaaf!

 10. Jeeej voor de schoenen !!!

 11. Leuke aankopen! Ik heb niks gekocht, want ik had simpelweg niks nodig en dan maak het eigenlijk niks uit hoe hoog de korting is. Ook al was het wel heel lastig om echt niks te kopen :p

 12. ik heb helaas niks gekocht maar de eerste sjaal die jij hebt gekocht vind ik prachtig. Ook dat hoesje is heel leuk. 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge