Blogdoelen november en december

Om het jaar weer goed af te sluiten heb ik een aantal doelen opgesteld die helemaal in het teken staan van mijn blog en social media. Ik hoop mijn blog op deze manier een boost te kunnen geven voor we weer beginnen aan een nieuw jaar. Zal ik nog een aantal mijlpalen behalen voor het nieuwe jaar? Bekijk nu mijn blogdoelen voor het einde van het jaar.

– Minstens 3 keer per week een artikel online

Dit gaat nog een moeilijke worden, omdat ik het op dit moment ontzettend druk heb met stage en school. Tegelijkertijd vind ik het bloggen ook ontzettend leuk en kan ik het niet laten om foto’s te maken en artikelen te schrijven. Vandaar dat ik uit ga van 3 artikelen per week, want het liefst zou ik er minstens 4 online zetten. Al met al moet het met een hele strakke planning te doen zijn en daar ga ik dan ook aan werken. Dit werkt in het nieuwe jaar ook alleen maar zijn vruchten af. Ik ben ook erg benieuwd wat het met mijn blog doet wanneer er echt op de geplande dagen artikelen online komen.

– Minstens 3 Instagram foto’s plaatsen per week

Ik merk dat ik doordeweeks niet altijd tijd heb om passende foto’s in mijn feed te plaatsen. Wel zie ik mijn Instagram graag groeien en vind ik het ook erg leuk om foto’s te plaatsen. Ik kies er daarom voor om minstens 3 foto’s te gaan plaatsen, zodat ik doordeweeks ook meer bewust met mijn Instagram bezig ben en het niet pas in het weekend weer actiever wordt. Ook ben ik benieuwd wat dit met het aantal volgers en likes doet, zeker nu met het verwarrende ritme van Instagram.

– De 850 volgers behalen op Instagram

Misschien nog een beetje te ver weg om te behalen, misschien ook niet. Op het moment dat ik dit artikel typ heb ik zo’n 774 volgers. Langzaamaan groeit het, maar vaak daalt het ook als een malle weer. Door meer bewust bezig te zijn met mijn feed en het posten van foto’s hoop ik dat het in mijn aantal volgers effecten gaat laten zien. Want hoewel het maar een getal is vind ik het toch wel erg fijn om een stijgende lijn te zien in het aantal en een groei door te maken. Je doet toch je best voor foto’s en een mooie feed! Én daarbij is Instagram natuurlijk een perfect visitekaartje voor je blog!

– Een stijgende lijn in mijn blog statistieken

Ik hoop dat mijn wekelijkse en maandelijkse statistieken groeien door het regelmatig posten van artikelen. Het lijkt me fantastisch om nog een mooie groei door te maken en hier dan in het nieuwe jaar mee van start te kunnen gaan. Ik ga hiervoor hard aan het werk door artikelen te schrijven, mooie blogfoto’s te maken en mijn social media bij te houden.

Heb jij nog blogdoelen of persoonlijke doelen die je wilt behalen voor het nieuwe jaar? 

5 Replies to “Blogdoelen november en december”

 1. Altijd goed om doelen te hebben! Zelf doe ik daar eigenlijk niet aan maar zou wel goed zijn. Zo ga je meestal nog harder werken voor wat je wilt. Ik hoop dat je het allemaal gaat behalen!

 2. Mijn blogdoelen zijn eigenlijk best gelijk! Behalve dat ik eigenlijk altijd al drie blogposts plaats. Ik zou wel graag nog wat actiever worden op instagram, met dagelijks een post, maar dat red ik op het moment niet..
  Loes onlangs geplaatst…Lijstje – De leukste dingen aan bloggenMy Profile

 3. Wat een mooie doelen allemaal! Veel succes deze maand!
  Anna onlangs geplaatst…NIEUWE BOURJOIS MAKE-UP | XL REVIEW + LOOK!My Profile

 4. Mooie doelen! Ben benieuwd of het je lukt, maar aan het enthousiasme zal het dan in ieder geval niet liggen, haha. Ik heb zelf nog nooit met doelen gewerkt juist omdat ik dan het idee heb dat er een ‘moet’ gevoel door komt en dat is wat ik voor mezelf wil voorkomen. Maar wie weet ooit.. Voor nu; Good luck! You can do it!

 5. Wat goed om doelen te stellen voor jezelf en je blog. Ik kan me wel vinden in deze doelen!
  Daphne Lippmann onlangs geplaatst…Empties Zomer 2017 | Simple, Andrélon etc.My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge