Blogfoto’s waar ik trots op ben #1

Zoals ik laatst ook al beschreef vind ik fotografie steeds leuker worden en ik zie hier ook veel verbetering in vergeleken met mijn vorige blogs! Gelukkig maar, haha. Vandaag leek het me leuk om te laten zien welke blogfoto’s ik heel erg mooi geworden vind! Alle foto’s zijn genomen met mijn iphone.

Unicorns Heart

Deze foto vind ik erg goed gelukt, omdat de kleuren van de highlighter zo mooi uitkomen en je ook echt alles ziet. Ik had hiervoor nog niet echt zulke foto’s van make-up producten gemaakt, dus erg tevreden met het resultaat! Deze foto komt uit dit artikel.

Mi moneda 2

Ik ben gek op sieraden en kan het dan ook niet laten om foto’s te maken van nieuwe aanwinsten. Deze foto vind ik erg mooi geworden, omdat je de details van de munten goed ziet. Love it! Deze foto komt uit dit artikel.

Bo

Deze foto van onze hond vind ik zo ontzettend schattig! Meestal als ik de camera op mijn telefoon aanzet is ze meteen verdwenen of kijkt ze de andere kant op. Dat maakt deze foto wel extra mooi gelukt! Deze foto komt uit dit artikel. 

inspire

Take what you need zwarte bar

Hoe kan het ook anders.. Nog een sieraad! Van deze prachtige ketting heb ik eigenlijk wel meerdere foto’s waar ik trots op ben, daarom deel ik er 2 van. Het hout past erg mooi bij de kleur en het materiaal van het doosje en de veren. Ik vind ze echt heel erg mooi gelukt. Deze foto’s komen uit dit artikel. 

nail art hefst 2

Een foto waar ik eerst niet zo zeker over was, maar nadat deze erg goed werd ontvangen op Instagram vond ik deze foto steeds mooier worden. De glinsteringen in het lakje en de nail art passen erg goed bij de herfst en het hout! Deze foto komt uit dit artikel. 

Horloge, ketting, ringen

En nog een aantal sieraden! Ik vind het zo mooi dat het steentje van de ring zoveel details laat zien. Deze foto komt uit dit artikel. 

20150808_182834

De kleuren op deze foto vind ik zo ontzettend mooi! En dan de houten tafel erbij en het groen op de achtergrond, love it! Echt een zomerse foto. Deze foto komt uit dit artikel.

December Days

Deze foto vind ik erg leuk geworden door de details. De feestdagen zijn echt voelbaar in deze foto door de rosè gouden kaars, de sieraden en de lampjes. De sfeer vind ik echt heel erg mooi geworden! Deze foto komt uit dit artikel. 

Kiko herfst

Nog een foto met nagellak die ik echt prachtig vind! De herfst kleuren gecombineerd met het hout en het groen op de achtergrond, pretty! En ook de details die zo goed te zien zijn in de nagellakflesjes zelf. Deze foto komt uit dit artikel. 

Het lijkt me erg leuk om van dit artikel een serie te maken, wanneer ik weer genoeg foto’s heb verzameld die ik echt prachtig vind deel ik ze weer in een volgend artikel! Laat me weten of je het leuk vind om zulke artikelen voorbij te zien komen op mijn blog.

Wat vind jij van de foto’s?

14 Replies to “Blogfoto’s waar ik trots op ben #1”

 1. Zijn inderdaad een aantal mooie foto’s!
  Lieke onlangs geplaatst…Outfit lookbook | Een zonnebril in de winter kan gewoonMy Profile

 2. Wauw, de foto van die unicorn highlighter is zeker pretty. Ik ben de laatste tijd ook meer met fotografie bezig.

 3. Mooie foto’s! Mag je zeker trots op zijn 🙂
  Chelsey onlangs geplaatst…Van MBO naar HBO #4 Project voor VICE | PersonalMy Profile

 4. Op die foto’s mag je inderdaad trots zijn! Ze zijn supermooi, en ook mooi licht 🙂

 5. Mooie foto’s inderdaad! 🙂
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Inrichting Slaapkamer met Desenio PostersMy Profile

 6. Het zijn zeker mooie foto’s :-).

 7. oeh die nail art is super mooi! erg leuk gedaan

 8. En terecht! Mooie foto’s!
  Irma onlangs geplaatst…Ik viel 25 kilo af: wat bracht het mij?My Profile

 9. Leuk om te zien! Ik ben echt geen held in foto’s maken, ik zou er wel beter in willen zijn haha…

 10. Wat een hoop mooie foto’s heb je gemaakt!
  Anna onlangs geplaatst…BIKINI GUIDE | WELKE BADKLEDING PAST BIJ JOU?My Profile

 11. Het zijn prachtige foto’s. Vooral die tweede is echt heel erg mooi.

 12. Zijn inderdaad foto’s waar je trots op mag zijn. Leuk om te zien!

 13. Wat een mooie foto’s zeg! Zeker foto’s om trots op te zijn.
  Nicole onlangs geplaatst…Holy Grail Or Holy Fail: Becca Backlight Primer FilterMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge