Bloggerslife tag

Ik vond het wel weer tijd voor een tag op mijn blog. Ik ben eens gaan rondkijken en kwam een hele leuke bloggers tag tegen bij Make Me Blush. De vragen hebben allemaal te maken met bloggen en alles wat erbij komt kijken. Heel erg leuk!

Hoe lang blog je al?
Ik ben begonnen met bloggen op 5 maart 2013. Dit was op mijn eerste blog wat puur gericht was op nagellak en nail art. Een gratis blog via Blogger. Ik merkte dat ik over meer wilde bloggen en ben in juni 2014 een nieuwe gratis blog gestart op WordPress. Dit keer over alles wat ik leuk vond. Van bakken tot aan nail art en shoplogs. Ik merkte al een tijdje dat ik niet tevreden was over mijn blog en dat dit me niet motiveerde om te bloggen. Ik wilde al een tijdje een eigen domein en in juli 2016 heb ik eindelijk de knoop doorgehakt. Wel heb ik niet aan een stuk door geblogd van 2013 tot nu. Nu blog ik vanaf juli op Kimcarolina.nl en ik hoop hier nog heel erg lang mee door te gaan.

Wat vind je het leukste aan bloggen?
Wat ik erg leuk vind aan bloggen is het bezig zijn met fotograferen en Social Media. Ik vind het heel erg leuk om te kijken hoe ik producten mooi op de foto kan zetten en leer op dit gebied nog steeds bij. Ook vind ik de interactie met volgers erg leuk. Een reactie op een artikel doet me echt goed! Ook vind ik het delen van mijn eigen interesses van producten tot en met nail art creaties erg leuk. Ik kan hier zo vaak over schrijven als ik wil en vind het mooi om zo mijn eigen stukje internet steeds meer te zien veranderen.

Wat vind je het minst leuk aan bloggen?
Minder leuk vind ik het fotograferen bij slecht licht. Ik vind het dan erg moeilijk om productfoto’s te maken en houd er niet van om gratis foto’s te gebruiken. Wat ik op dit moment ook minder leuk vind is het technische gedeelte, maar dit komt puur doordat ik niet snap hoe alles werkt. Dat moet ik echt eens gaan leren. Wat ik ook wat minder leuk vind is dat ik het soms te druk heb met school, stage en werk en daarbij toch artikelen online wil hebben staan. Ik kan echt balen als het me niet gelukt is om een artikel te plaatsen.

nail art hefst 2

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld per artikel?
De reacties variëren een beetje tussen de 5 en de 15 reacties per artikel. Soms heb ik uitschieters naar 22 wat ik echt heel erg leuk vind om te zien!

Wat voor camera gebruik je?
Op dit moment maak ik al mijn foto’s met mijn Iphone 6s. Wel wil ik op korte termijn een (spiegelreflex)camera aanschaffen, omdat ik de kwaliteit van mijn foto’s wil verbeteren en mij wil verdiepen in de technische kant van het fotograferen. Ik merk dat ik de afgelopen jaren steeds meer plezier heb gekregen in fotograferen.

Welk product vind je het leukst om te fotograferen?
Een van mijn favoriete producten om te fotograferen zijn sieraden. Zelf ben ik echt gek op sieraden en ik wil deze dan ook zo mooi mogelijk op de foto zetten. Verder vind ik het ook erg leuk om foto’s te maken van producten als oogschaduwpalettes en blushes. Ook vind ik taarten en koekjes die ik gebakken heb erg leuk om op de foto te zetten!

Inspire

Welk product vind je het minst leuk om te fotograferen?
Producten die het licht heel erg weerspiegelen. Soms lukt het niet om het mooi op de foto te krijgen en dat vind ik dan zo jammer. Al helemaal wanneer het een erg leuk product is. Verder niet echt een product of het minst leuk, maar wel moeilijk om te fotograferen: Mijn nail art creaties. Door weerspiegeling krijg ik niet altijd alle details mooi op de foto of is het design niet goed zichtbaar. Erg jammer. Ook is het niet altijd even makkelijk om de kleuren goed te behouden.

Heb je je layout zelf gemaakt en ben je er blij mee?
Ik heb mijn layout niet zelf gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van een gratis ontwerp met wat aanpassingen die andere lieve bloggers voor mij hebben willen maken. Sonja bedankt!

Heb je visistekaartjes? Zo ja, heb je ze zelf gemaakt?
Op dit moment heb ik nog geen visitekaartjes, maar als ik ze zou hebben dan zouden ze zeker door mij gemaakt worden. Ik vind het heel erg leuk om kaartjes te ontwerpen en te kijken wat ik het mooiste vind. Ik heb toen ik jonger was regelmatig kaartjes gemaakt via een speciaal programma en had hier altijd veel plezier in!

Unicorns Heart

Hoeveel bloggers heb je in het echt ontmoet?
Op dit moment heb ik nog geen bloggers in het echt ontmoet. Het lijkt me echt heel erg leuk om meiden te ontmoeten die net als ik eindeloos kunnen praten over de nieuwste producten of de leukste aanbiedingen. Natuurlijk met allemaal dezelfde hobby: Bloggen! Ook doordat ze begrijpen wat bloggen is en hoe het in zijn werk gaat. Wat de struggles zijn en de mooie momenten etc.

Naar hoeveel events ben je geweest?
Voor mijn vorige blog ben ik naar de Africa Fashion Week Amsterdam geweest. Een hele leuke ervaring. Samen met een vriendin ben ik naar Amsterdam gereisd en we hebben genoten van het prachtige gebouw, de sfeer en de fashionshow. Afgelopen jaar ben ik uitgenodigd op een heel erg leuk event van Essence en Catrice, maar helaas kon ik niet komen, omdat ik moest werken.

Hoeveel artikelen staan er al online?
Op dit moment staan er zo’n 44 artikelen online op mijn blog. Niet zoveel als ik zou willen, maar soms kan het helaas niet anders met mijn opleiding en werk naast het bloggen. Gelukkig is de drukte van school nu weer eventjes voorbij en kan ik me weer wat meer richten op het bloggen. Yay!

Hoeveel filmpjes heb je al gemaakt?
Hier kan ik erg kort over zijn, haha. Ik heb namelijk nog maar 1 filmpje gemaakt en deze is nog niet online gekomen. Een hele tijd terug ben bezig geweest met het opnemen van mijn schoenenstash. Ik heb echt een schoenentic en vind het dan ook erg leuk om deze video’s te bekijken bij anderen. Vandaar dat ik besloot deze zelf ook te maken. Helaas ben ik tot nu toe niet tevreden over hoe het eruit ziet en wil het allemaal niet lukken zoals ik wil. Daarom staat de video nog niet online…

 Heb jij deze tag al eens ingevuld?

5 Replies to “Bloggerslife tag”

  1. Wat een leuke tag! Als je ooit iets leuks wilt doen met bloggers houd ik me aanbevolen 🙂
    Nicole onlangs geplaatst…Real Techniques | Miracle Complexion SpongeMy Profile

  2. Wat leuk om te lezen!

  3. Wat leuk om te lezen! Ik ben ook geen ster in foto’s maken maar het bloggen zelf is te leuk!

  4. Leuke tag! Ik vind foto’s maken met slecht weer ook echt verschrikkelijk!
    Marsha onlangs geplaatst…Persevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, LegionMy Profile

  5. Super leuk om te lezen! Wat een leuke blog heb je 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge