Catrice Highlighting powder 015 Merry Cherry Blossom

Highlighters zijn op dit moment bijna niet weg te denken binnen de wereld van make up. Ook ik ben helemaal gek op highlighters en kan het dan ook niet laten om een review te plaatsen van een nieuw gekochte highlighter. Dit keer een highlighter van Catrice. Lees je mee?

Merry Cherry Blossom is een highlighter met een erg zachte structuur wat er voor zorgt dat het aanbrengen erg gemakklijk gaat. De print van de highlighter ziet er erg mooi uit en bevat verschillende tinten. Ook de verpakking ziet er weer mooi en stevig uit.

Merry Cherry Blossom heeft een mooie subtiele glans. Op bovenstaande foto’s heb ik meerdere laagjes van de highlighter aangebracht om het effect goed te laten ziet. Deze highlighter van Catrice vind ik echt perfect voor elke dag. Een mooie subtiele glans met pareleffect.

Ik ben echt heel erg tevreden met deze highlighter van Catrice. Het fijne aan deze highlighter vind ik de subtiele glans, door meerdere laagjes aan te brengen kun je precies bepalen hoeveel highlighter je wilt dragen. Sinds ik Merry Cherry Blossom heb gebruik ik geen andere highlighter meer. Een echte aanrader als je het mij vraagt!

Deze highlighter van Catrice is onder andere verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €3.99.

2 Replies to “Catrice Highlighting powder 015 Merry Cherry Blossom”

  1. Wat een mooie zachte highlighter! Ik vind Catrice hier toch altijd wel goed in.

  2. Wat een prachtige highlighter! Vooral dat patroontje vind ik erg leuk.

Geef een reactie

CommentLuv badge