Catrice Moon Rock 05 Moonlight Berriage & 04 Pretty Like Universe

Toen ik een paar dagen geleden mijn nagellak na het maken van een nail art eens ging opruimen kwam ik tot de ontdekking dat ik nooit een artikel had geschreven over deze twee mooie lakjes van Catrice. Na een poll op Instagram Stories bleek dat er alsnog interesse was in een review, dus besloot ik ze te swatchen. Vandaag laat ik jullie twee lakjes uit de Moon Rock collectie zien van Catrice. Kijk je mee?

Catrice Moon Rock 05 Moonlight Berriage

Moonlight Berriage is een donker paarse lak met hierin verschillende soorten glitters. Naast microglitters zijn er ook glinsterende staafjes te vinden in de lak. De lak dekt binnen twee dunne laagjes en droogt ontzettend snel. Na aanbrengen droogt de lak matte op. Persoonlijk vind ik een glanzende topcoat net dat beetje extra toevoegen aan deze lak, omdat je de verschillende glitters dan beter ziet. Al met al is het een mooie kleur die een chique touch geeft aan je nagels. Erg geschikt voor in het najaar!

Catrice Moon Rock 04 Pretty Like Universe

Pretty Like Universe is een licht roze lak vol met microglitters. Ergens heeft de lak wel wat weg van een sand finish. Ook deze lak bevat glinsterende staafjes, maar deze vallen niet heel erg op. De lak dekt binnen twee dunne laagjes en droogt ontzettend snel. Na aanbrengen droogt de lak matte op. Bij deze lak vind ik de matte finish erg mooi. Het is een subtiele chique kleur geschikt voor ieder seizoen.

Beide lakjes zijn naar mijn mening echte aanraders. Het zijn beide mooie bijzondere kleuren met een goede pigmentatie. De korte droogtijd is ook echt een pluspunt, binnen no-time zijn je nagels droog en kun je de volgende laag aanbrengen. Helaas durf ik niet te zeggen of deze lakjes op dit moment nog te koop zijn in het Catrice make-up schap. Wanneer dit niet het geval is komen deze mogelijk ooit nog eens terug of zijn ze tweedehands te koop.

Ben jij ook zo’n fan van nagellak met glitters?

6 Replies to “Catrice Moon Rock 05 Moonlight Berriage & 04 Pretty Like Universe”

  1. WAUW die donkere kleur is ZO mooi. Dit zijn echt helemaal mijn kleurtjes hihi. Past perfect bij de herfst.

  2. Prachtige nagellak! Die donkere, paarse kleur is echt stunning!

  3. Wauw, ik vind beide kleuren echt ontzettend mooi, zeker in combinatie met de glitters! Jammer dat ze momenteel waarschijnlijk niet te koop zijn.
    Romy onlangs geplaatst…5 (niet cliché) levenslessen die ik leerde van DisneyfilmsMy Profile

  4. Ooh wat een mooie herfstige kleurtjes! En wat cool, ik wist niet dat ze nieuwe potjes hadden bij Catrice! Dat wijst uit dat ik echt al héél lang geen gewone nagellak heb gebruikt, maar misschien dat dit soort kleurtjes mij toch wel weer een keer naar de winkel laten gaan. Ja vind ze echt heel tof!

  5. Die donkere is wonderschoon! Ik vind het met een glansje ook altijd veel mooier, helemaal met de feestdagen. Prachtige nagels heb je trouwens!
    Hennie onlangs geplaatst…Review | Nieuwe make-up van Bobbi BrownMy Profile

  6. Mooie kleurtjes, idd perfect voor het najaar.

Geef een reactie

CommentLuv badge