Challenge of the month #1

Voor de lezers van mijn vorige blog is dit een herhaling, toch wilde ik het artikel ook op mijn nieuwe blog een plaatsje geven om zo de COTM van het hele jaar op mijn huidige blog te hebben. Elke eerste maandag van de maand plaatsen verschillende nail art bloggers een creatie rondom het thema. Erg leuk om te zien wie welke nail art heeft gemaakt! Kijk je mee?

COTM 2016 birthday kim

Laten we beginnen met mijn eigen creatie. Met Halloween heb ik de stampingplate met deze schattige cupcakes ontdekt in mijn eigen stash. Het stond dus al vast dat ik deze sowieso wilde gebruiken. Ik wilde graag een leuke gradiënt en roze is nu eenmaal een kleur die ik vaak gebruik! Ik ben erg tevreden met het resultaat. Het ziet er erg schattig uit en past in het thema!

COTM 2016 birthday cindy

De nail art van Cindy past erg goed bij het thema, ook een leuke gradiënt verwerkt in de creatie. Enne, mooi roze is niet lelijk! Kijk voor meer nail art creaties van Cindy op brilliantnails.

COTM 2016 birthday imke

Deze nail art spreekt me erg aan. Het contrast van het witte en het zwarte vind ik erg mooi en dan die combinatie met de gekleurde balonnen is heel erg leuk! Kijk voor meer nail art creaties van Imke op iontrend.

COTM 2016 birthday malinka

Kleur ontbreekt niet in de nail art van Malinka. Wat een gezelligheid op haar nagels! Kijk voor meer nail art creaties van Malinka op nailsbymalinka.

COTM 2016 birthday diana

Diana heeft feestlijke glitters verwerkt in haar nail art, leuk! Glitters zijn altijd goed. Kijk voor meer nail art creaties van Diana op gekopnagellak.

COTM 2016 birthday norma

Deze nail art is heel anders als die van de rest, dat maakt het extra leuk! Een stoere touch.  Kijk voor meer nail art creaties van Norma op funkygnails.

COTM 2016 birthday mandy

Mandy is aan de slag gegaan met zelfgemaakte decals, wat een leuk resultaat! Lekker kleurrijk en Disney is altijd goed. Kijk voor meer nail art creaties van Mandy op mandy’s nail, shop & DIY blog.

COTM 2016 birthday ilse

Ilse is ook lekker aan de slag gegaan met kleur. Ik vind de combinatie van het geel, roze en blauw erg leuk samen! Kijk voor meer nail art creaties van Ilse op infnails.

Mijn favoriete nail art van deze maand is de nail art van Imke. Ik vind de nail art strak en het kleurgebruik van de andere nagellak mooi. Verder niet te druk of chaotisch. Like!

Welke nail art is jouw favoriet?

3 Replies to “Challenge of the month #1”

  1. Zo leuk om er tussen te staan. Langzaam aan aan oriënteren voor de volgende challenge

  2. Ik hou ervan. erg mooi.

  3. Wat leuk je eigen domein en tof dat je de hele cotm erop wil hebben. PS mijn plaatsje opent niet.

Geef een reactie

CommentLuv badge