Challenge Of The Month #10

Vandaag is het tijd voor de 10e challenge of the month. Dit keer een thema waar we niet omheen kunnen, namelijk: Koningsdag. 27 april kleurt heel Nederland weer oranje, rood wit en blauw en wordt er in elke stad wel een feestje gevierd. Doe alvast wat nail art inspiratie op door een kijkje te nemen in het artikel van vandaag!

Koningsdag, een thema wat me niet heel erg aanspreekt. Ik vind het moeilijk om hierbij echt iets origineels te bedenken. Je denkt al snel aan een vlag in het rood, wit en blauw en natuurlijk een mooie kroon. Toen ik tussen mijn stampingplates ging kijken kwam ik deze mooie tulpen tegen. Tulpen in combinatie met oranje en goud hebben voor een perfecte koningsdag creatie gezorgd. Hoewel ik nog steeds geen fan ben van het thema ben ik erg blij met deze nail art. Lekker draagbaar en toch passend binnen het thema, like!

Cindy – Brilliantnails

Imke – Iontrend

Malinka – Nailsbymalinka

Diana – Gekopnagellak

Ilse – Infnails

Mijn favoriet van deze week is Imke, wat een prachtige combinatie met dat zwart en goud op de ringvinger. Love it! Wat is jouw favoriet van deze week?

6 Replies to “Challenge Of The Month #10”

  1. Hoi Kim. Ik vind de afbeelding die je gekozen hebt heel erg mooi. Ik heb zelf geen tulpen afbeelding geloof ik, maar die ga ik nu zoeken 🙂 Als Nederlandse moet ik er gewoon een hebben.

  2. Heel mooi met die stempel erbij!

  3. Hou ook niet van de vlag en geijkte dingen. Je nailart is buiten deze dag ook heel goed te dragen.

  4. Wat een mooie resultaten, heel gaaf !

  5. Echt leuk gedaan jouw nailart kim! Mooi dat patroontje en een gouden accent nagel.

Geef een reactie

CommentLuv badge