Challenge Of The Month #11

Het is alweer tijd voor een nieuwe Challenge Of The Month, en dit keer niet zomaar eentje. Deze COTM is namelijk alweer de op een-na-laatste challenge van dit jaar. Misschien is het cliché, maar wat is het ontzettend snel gegaan. Dit keer een erg leuk thema, namelijk vogels. Er zijn weer diverse nail art creaties gemaakt, neem snel een kijkje!

Ik ben deze maand gegaan voor een kleurrijke nail art. In het begin zat ik te denken aan vliegende vogels of duiven en ook heb ik even gedacht aan flamingo’s. Uiteindelijk ben ik toch helemaal voor iets anders gegaan. Mijn inspiratie waren kleurrijke vogels / veren en daarom ben ik gegaan voor deze veren nail art. In het begin heb ik nog gedacht om gekleurde studs toe te voegen, maar dit goud maakt het echt helemaal af. Ik ben dit keer erg tevreden met mijn nail art! Op naar de creaties van de andere deelnemers.

Cindy – Brilliantnails

Imke – Iontrend

Malinka – Nailsbymalinka

Diana – Gek op nagellak

Ilse – Infnails

Mijn favoriet van deze maand is denk ik de nail art van Malinka, wat een mooie gradiënt! prachtige kleuren. Erg leuk om te zien dat alle creaties weer zo ontzettend verschillend zijn terwijl het thema op zich vrij beperkend is. Like it!

Wat is jouw favoriet van deze maand?

6 Replies to “Challenge Of The Month #11”

  1. Wat ontzettend gaaf! Ik vind die met de uiltjes briljant!

  2. Mooi zeg! Ik twijfel tussen die van imke en jou

  3. Ik word zo vrolijk van die kleuren, ik krijg er meteen een zomers gevoel bij. Heel mooi gedaan!

  4. Leuk dat he helemaal anders gaat. Vrolijk en mooie kleuren.

  5. Super vrolijk al die veertjes bij jou nailart! Heel erg leuk gedaan!

  6. Jouw nail art is zo kleurrijk. Ik vind het leuk dat je ‘out of the box’ hebt gedacht en een veren nail art hebt gemaakt.

Geef een reactie

CommentLuv badge