Challenge Of The Month #2

Het is alweer tijd voor het tweede COTM artikel vol met leuke nail art creaties van creatieve bloggers! Dit keer allemaal rondom het thema: Vakantie. Ben je benieuwd welke nail art creaties er gemaakt zijn? Kijk snel verder!

COTM 2016 vakantie kim

Ook dit keer begin ik met mijn eigen nail art creatie. Ik heb nieuwe stamping plates gekocht en wilde deze natuurlijk heel erg graag gebruiken voor een leuke vakantie nail art. Helaas was het niet zo’n succes, doordat de nagellak niet goed droog werd en is dit het uiteindelijke resultaat geworden. Deze tentakels vind ik toch wel leuk in het thema passen en de kleuren zijn lekker vrolijk. Het witte met shimmers op de achtergrond zorgt voor een frisse touch.

COTM 2016 vakantie Cindy

De nail art van Cindy vind ik heel erg leuk geworden, lekker kleurrijk en met verschillende lagen. Cindy is goed aan de slag geweest met stempelen! Wil je meer zien van Cindy? Neem een kijkje op haar blog Brilliantnails.

COTM 2016 vakantie Imke

Imke is dit keer met een heel erg origineel product aan de slag geweest, namelijk washi tape! Het resultaat is erg leuk geworden, wat past er nu beter bij de vakantie dan het strand?! Wil je meer zien van Imke? Neem een kijkje op haar blog Iontrend.

COTM 2016 vakantie Malinka

Wauw, wat een prachtige kleuren combinatie! Ik heb een nail art in dit thema wel al vaker gezien, maar ik vind deze toch echt veel mooier. Andere kleuren, originele zwarte afbeeldingen, gewoon een stuk origineler dan de zonsondergang creaties die ik ken! Wil je meer nail art creaties zien van Malinka? Neem een kijkje op Nailsbymalinka.

COTM 2016 vakantie Diana

Diana is gegaan voor een creatie met steden. Heel erg leuk om te zien, al die verschillende bezienswaardigheden. Het effect van waterdecals is altijd zo leuk! Meer zien van Diana? Neem een kijkje op Gekopnagellak.

COTM 2016 vakantie Norma

Wat een bijzondere stijl heeft deze nail art van Norma. Erg origineel! Felle kleuren en palmbomen zijn toch wel echt typisch voor de zomer. Wil je meer nail art creaties zien van Norma? Kijk dan op Funkygnails.

COTM 2016 vakantie Mandy

Mandy is voor een leuke nail art met fruit gegaan. Watermeloen ziet er gewoon altijd leuk uit, zo ook op de nagels van Mandy! Leuk dat de kleuren een beetje richting het pastel gaan. Wil je meer nail art creaties zien van Mandy? Neem een kijkje op mandy’s nail, shop & DIY blog.

COTM 2016 vakantie Ilse

Ilse heeft op elke nagel een ander design gemaakt met een leuke creatie rondom het thema, dat geeft een leuk effect. De kleuren passen goed bij het thema! Meer zien van Ilse? Neem een kijkje op Infnails.

Mijn favoriete nail art is dit keer de nail art van Malinka! Ik vind de nail art zo orirgineel ondanks dat ik deze nail art al vaker gezien heb, doordat de kleuren en zwarte afbeeldingen heel anders zijn. De nail art past echt perfect bij het thema!

Welke nail art is jouw favoriet?

3 Replies to “Challenge Of The Month #2”

  1. Leuk zijn ze allemaal geworden! Vind die van jou ook mooi met die roze tentakels!

  2. Wat een leuke challenge en wat een leuke verschillende resultaten. Vind het altijd zo knap als mensen zulke nailart kunnen maken.
    Astrid onlangs geplaatst…Gewonnen! Beautypakket van Atenga.nlMy Profile

  3. Vrolijke nagels heb je gemaakt! De nail art van Malinka behoort ook tot mijn favorieten 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge