Challenge Of The Month #3

Vandaag is het alweer de eerste maandag van september en dat betekend dat er weer een Challenge Of The Month online staat! Ook deze keer zijn er weer heel verschillende creaties gemaakt. Het thema voor september is bloemen, kijk je mee naar alle fleurige nail art creaties?

COTM bloemen Kim

Zoals gewoonlijk begin ik weer met mijn eigen nail art. Ik vind het altijd erg leuk om bloemen nail art creaties te maken en had veel leuke ideeën. Na wat inspiratie opgedaan te hebben is dit het resultaat geworden. Ik vind het erg leuk geworden. Lekker veel kleur en verschillende bloemen. Ik had al een tijdje geen nail art meer gemaakt uit de losse pols, dus dat was wel weer even wennen en dat is ook wel een beetje te zien. Toch ben ik zeker niet ontevreden!

COTM bloemen Cindy

Wat een mooie nail art van Cindy zeg! Ik houd van one stroke, ik zou het zelf ook willen kunnen. Leuk, de ondergrond donker en dan hele lichte bloemen erop. Meer creaties van Cindy zien? Kijk op Brilliantnails.

COTM bloemen Imke

Deze nail art is van Imke. Een leuke kleurencombinatie! Lekker verrassend en origineel. Wil je meer nail art creaties zien van Imke? Neem een kijkje op Iontrend.

COTM bloemen Malinka

Bij de nail art van Malinka spatten de kleuren van de foto, wauw wat komen ze goed over! Een leuk effect met de zwarte stempel eroverheen. Meer nail art creaties van Malinka zien? Kijk op Nailsbymalinka.

COTM bloemen Diana

Wat een leuke kleurencombinatie van Diana! Turquoise is altijd goed en geel past daar echt heel erg leuk bij. Meer nail art creaties van Diana zien? Neem een kijkje op Gekopnagellak.

COTM bloemen Norma

Wat een aparte stijl heeft deze nail art! Ik heb zoiets nog nooit gezien, leuk gebruik van kleuren en wat toevallig ook met donkerblauw als basis aan de gang gegaan. 🙂 Wil je meer nail art creaties zien van Norma? Neem een kijkje op Funky G Nails.

COTM bloemen Mandy

 

Mandy is voor een combinatie van een chevron print en bloemen gegaan. Ik vind het erg geslaagd! Het zwart en wit gecombineerd met de bloemen zorgen voor een leuk effect. Meer zien van Mandy? Kijk op Mandy’s nail, shop & DIY blog.

COTM bloemen Ilse

Deze creatie van Ilse ziet er erg leuk uit! Ik vind de combinatie van het blauw, rood en wit erg leuk samen en ook wel een beetje iets weghebben van de marine, maar dan in een bloemenprint. Meer zien van Ilse? Kijk op Infnails.

Deze maand kan ik eigenlijk geen favoriet kiezen. Er zitten zoveel leuke creaties tussen, dus dan kies ik maar niet, haha!

Wat is jouw favoriete creatie van deze maand?

7 Replies to “Challenge Of The Month #3”

  1. Je patroon is zo jaren 70! Ben er helemaal weg van.

  2. Ik vind ‘m zo gaaf met al die kleuren!

  3. Prachtig! Vooral de tweede en derde vind ik schitterend!

  4. Ik vind ze allemaal erg mooi! Ik kan niet kiezen! Allemaal 10 punten! Word er vrolijk van!
    YuSt onlangs geplaatst…Swatched it | Artdeco 677 couture love | Nail LaquerMy Profile

  5. Ik vind jouw creatie zo leuk 🙂 De blauwe basis laat de vrolijke bloemetjes heel mooi naar voren komen. Knap dat je dat zo netjes free hand kunt tekenen, dat doe ik je niet na!

  6. Hi Kim. Ik verheug me iedere maand op alle nieuwe nail arts. Die van jou is een van mijn favorieten. Het is zo kleurrijk en de bloemen zijn heel goed gelukt. Liefs, Imke

  7. Wat een mooie nailart heb je gemaakt! Vind de kleuren zo mooi bij elkaar passen, lekker vrolijk!

Geef een reactie

CommentLuv badge