Challenge Of The Month #4

Het is alweer de eerste maandag van oktober. Wat gaat de tijd toch snel, voor je het weet zitten we al in december. We zijn met z’n alle weer aan de slag gegaan voor de COTM en hebben allemaal weer wat leuks gemaakt rondom het thema Afrika! Kijk je mee?

Cotm afrika Kim

Ik vond het thema erg leuk, maar wel moeilijk om er iets origineels bij te bedenken. Ik vind mijn nail art wel leuk geworden,  maar ik weet niet of ik het wel zo passend vind bij dit thema, haha. Achja, volgende maand weer een kans en het resultaat is tenminste nog wel leuk geworden om zo te dragen!

COTM cindy afrika

Cindy – Brilliantnails

COTM Afrika imke

Imke – Iontrend

COTM Afrika Malinka

Malinka – Nailsbymalinka

COTM afrika diana

Diana – Gekopnagellak

COTM afrika Norma

Norma – FunkyGnails

COTM afrika mandy

Mandy – Mandy’s nail, shop diy blog

Cotm afrika ilse 1

Ilse – Infnails

Welke nail art is jouw favoriet?

8 Replies to “Challenge Of The Month #4”

  1. Vrolijke kleuren en wilde dieren. Heel mooi hoe je Afrika hebt kunnen combineren!

  2. Ik vind je gradient erg leuk geworden. Benieuwd wat je volgende maand gaat maken.

  3. Denk dat hij helemaal afrika is met de felle kleuren en patronen.

  4. Wat een vrolijke kleuren heb je gebruikt! Ik vind het regenboogeffect in combinatie met het stempelpatroon heel leuk 🙂

  5. Wat een prachtige creaties. Ik vind ze stuk voor stuk super, hoe krijgen jullie het voor elkaar ? Het lijkt me zo’n priegelwerk. Of valt dat wel mee ?
    Forever38.com (Vera) onlangs geplaatst…18 maanden gestopt met roken, wat heeft het me opgeleverd ?My Profile

  6. Wat een vrolijke nailart heb je gemaakt, vind hem wel afrika achtig hoor haha heel leuk! 😀

  7. Wat een prachtige creaties! Echt heel gaaf!

  8. Het ziet er heel mooi uit. Toch weet ik bij Nailart nooit of het wel echt gelakt is. Vaak kun je ook van die stickers kopen die je gewoon op je nagels plakt. Dus ik weet niet welke ik het beste vind.

Geef een reactie

CommentLuv badge