Challenge Of The Month #5

Wauw, de 5e keer COTM alweer! Het is alweer november en dat betekent ook weer een nieuwe Challenge Of The Month. Dit keer in het thema mulitcolor. Heel erg leuk, want hier kun je erg veel kanten mee op. Kijk je mee naar de creaties van mij en de andere dames?

COTM colours kim

Laten we weer met mijn eigen nail art beginnen! Eigenlijk wilde ik aan de slag met hele mooie waterdecals en gekleurde studs, maar uiteindelijk ben ik voor stempelen en inkleuren gegaan. Ik had al een tijdje stiften van de Action in huis en wilde daar iets mee doen. Ik ben op een witte basis gaan stempelen en heb dit vervolgens vakje voor vakje ingekleurd. Dit is het resultaat geworden! Ik vind het er best leuk uitzien, maar mijn stiften vonden het minder leuk, haha. Die gingen het er niet echt heel veel beter van doen soms.

COTM colours cindy

Cindy – Brilliantnails

COTM colours Imke

Imke – Iontrend

COTM colours Malinka

Malinka – Nailsbymalinka

COTM colours diana

Diana – Gekopnagellak

COTM colours Norma

Norma – Funkygnails

COTM colours mandy diy

Mandy – Mandy’s nail, shop & DIY blog

COTM colours ilse

Ilse – Infnails

Deze maand is mijn favoriet de nailart van Malinka. Toen ik de nail art in mijn mail zag verschijnen moest ik meteen even laten weten dat ik ‘m prachtig vond. Wat een kleuren!

Wat is jouw favoriet deze maand?

14 Replies to “Challenge Of The Month #5”

 1. Wow! Echt te gek zeg! Ik ben al blij als ik mijn nagels gewoon netjes gelakt krijg!

 2. Wat mooi is die van jouw geworden en ook die van iontrend, Cindy en Malinka zijn erg mooi geworden en netjes gedaan!

 3. Wat een prachtige nagels!
  Nicole onlangs geplaatst…Fashion | 6 x leuke/warme truien van BonprixMy Profile

 4. Wat een mooie creaties!

 5. Mooie creatie heb je gemaakt! Wat een werk moet het geweest zijn om dat vakje voor vakje in te kleuren, netjes gedaan 🙂

 6. Wat mooi en knap! Ik ben al blij dat ik mn nagellak zonder vegen op mn pootjes krijg hahaha!

 7. Dat heb je strak kunnen inkleuren! Mooi!!

 8. Mooi ingekleurd zeg je nailart! Heel strak en netjes!

 9. Woooooo wat een werk! Prachtig gedaan
  YuSt onlangs geplaatst…Vegetarian Brushes | NIEUW | The Body ShopMy Profile

 10. Heel gaaf. Lastig kiezen he als je zoveel hebt liggen maar tof dat je nu je stiften hebt gebruikt! Ben het met je eens dat die van malinka echt uitzonderlijk gaaf is.

 11. Super cool allemaal, jouw nailart vind ik ook erg geslaagd!!

 12. Leuk om dit te zien. Zoveel mooie creaties.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…PLOG || Maison PR PerseventMy Profile

 13. Ik vind jouw nail art heel kleurrijk en echt goed gelukt. En grappig dat jij ook met stiften gewerkt hebt, net als Mandy. Ik krijg nu ook zin om en nail art met stiften te maken ? Verheug op je wat je volgende maand gaat maken .

Geef een reactie

CommentLuv badge