Challenge Of The Month #7

Het is alweer tijd voor de eerste Challenge Of The Month van 2017! De challenge is dus alweer over de helft, wat gaat het toch snel. Vandaag staan de creaties in het teken van diamonds. Ben je benieuwd naar alle creaties van de deelnemers? Kijk dan snel verder!

cotm diamant kim

Het thema van deze maand vind ik erg leuk, maar toch had ik niet zoveel ideeën. Uiteindelijk ben ik voor een soort ketting idee gegaan met diamanten eraan. Ik vind het idee erg leuk, maar de uitvoering minder. Ik had namelijk net een paar dagen voor het maken van deze cotm mijn nagels ingekort voor het werk. Hierdoor worden ze erg kort en zijn mijn nagels erg klein. En dus moeilijk om er iets op te maken. Ach, volgende keer beter!

COTM diamant Cindy

Cindy -Brilliantnails

COTM diamant Imke

Imke – Iontrend

COTM diamant Malinka

Malinka – Nailsbymalinka

COTM diamant Diana

Diana – Gekopnagellak

COTM diamant Mandy

Mandy – Mandy’s nail, shop & DIY blog

COTM diamant Ilse

Ilse – Infnails

Welke nail art is dit keer jouw favoriet?

12 Replies to “Challenge Of The Month #7”

 1. Oh wauw, weer geweldige nailarts. Ik vind ze super feestelijk!

 2. Wat een originele nail art. Jouw idee om diamanten kettingen te maken vind ik heel leuk. Groetjes, Imke

 3. Ik vind die van Malinka & Cindy erg mooi geworden ♥ xx

 4. Mooie nail art en je bent heel creatief geweest!
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #1 | Nieuwe start, Top 2000 café en een spetterend nieuwjaarMy Profile

 5. Wat leuk dat je sieraden hebt gemaakt! De gekleurde diamantjes springen er mooi uit 🙂

 6. Wat een leuk thema en vind ze allemaal stuk voor stuk erg mooi!

 7. Leuk dat je verschillende kleuren diamantjes hebt gebruikt. Door de matte base steekt het erg mooi af!

 8. Leuk idee zeg dat je voor kettingen bent gegaan! Vind hem erg mooi geworden!

 9. Hele mooie looks!
  Charel onlangs geplaatst…The ritual of sakuraMy Profile

 10. Ook al heb je korte nagels, t is wel heel leuk uitgevoerd met die ketting.

 11. Tof! Ik vind de nagels van Imke en Malinka erg gaaf!

Geef een reactie

CommentLuv badge