Challenge Of The Month #8

Wauw, de achtste challenge alweer. Deze keer was ik het bijna vergeten dat het alweer tijd was om een mooie nail art te maken, maar zoals jullie gaan zien is het weer gelukt. Vandaag zijn alle creaties gemaakt aan de hand van het thema hobby/inspiratie. Een erg leuk en divers thema als je het mij vraagt! Kijk je mee naar de creaties van mij en de andere COTM deelnemers?

COTM hobby Kim

Deze keer vind ik het thema erg leuk. Je kunt er alle kanten mee op en het precies zo maken als je zelf wilt. Toen ik jonger was heb ik altijd erg veel gedanst. Dit was dan ook een grote hobby van me. Ik heb jaren op ballet gezeten, heb streetdance workshops gedaan en zo nog wat verschillende stijlen. Op dit moment dans ik helaas niet meer, maar ik kijk er nog steeds heel erg graag naar. Ook hoop ik dit jaar het dansen weer op te pakken, omdat ik het mis. Nu verder over mijn nail art, haha! Ik ben wat rond gaan kijken voor inspiratie rondom het thema en zag veel balletschoenen/spitzen. Ik ben gek op roze en laat dit nu net een hele goede combinatie zijn met de balletschoenen. Ik ben voor het eerst deze cotm heel erg tevreden met mijn nail art en vind de combinatie heel erg leuk geworden.

COTM hobby Cindy

Cindy – Brilliantnails

COTM hobby Imke

Imke – Iontrend

COTM hobby Malinka

Malinka – Nailsbymalinka

COTM hobby diana

Diana – Gekopnagellak

COTM hobby mandy

Mandy –  Mandy’s nail, shop & DIY blog

COTM hobby ilse

Ilse – Infnails

Wat is jouw hobby?

6 Replies to “Challenge Of The Month #8”

  1. Wat een prachtige creaties!

  2. Leuk dat je danste. Vooral weer mee starten! Mooie nailart geworden.

  3. Zo mooi met die twee nagels in het midden!!

  4. wat mooi creaties allemaal. Als ik veel tijd heb, lijkt mij erg leuk om soort challenge mee te doen

  5. Wat leuk dat dansen je hobby is, leuk ook dat je er weer mee gaat beginnen! Vind je nailart heel leuk geworden!

  6. Toffe creaties allemaal! Ik doe momenteel niet meer zoveel met nail-art maar het begint wel weer te kriebelen als ik dit zo zie 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge