Challenge Of The Month #9

Het is alweer tijd voor de negende challenge of the month met dit keer het thema paars. Het is ons allemaal weer gelukt om een mooie nail art te maken en deze creaties zijn ook weer lekker divers! Bij het thema had ik eerst een beetje mijn twijfels, haha. Ben je benieuwd naar de creaties van alle deelnemers? Neem vooral een kijkje!

cotm kim

Hoewel ik het thema niet gemakkelijk vond, doordat paars niet mijn meest favoriete kleur is is het toch gelukt om er iets leuks van te maken. Ik had een idee in mijn hoofd en ik ben zo ontzettend tevreden met het resultaat. Ik vind het echt ontzettend leuk geworden. Verschillende tinten paars en glitters in een nail art, like! Glitters zijn altijd leuk. Deze nail art zou ik zeker nog vaker maken. Op naar de creaties van de andere deelnemers!

cotm paars cindy

Cindy – Brilliantnails

cotm imke paars

Imke  – Iontrend

cotm malinka

Malinka – Nailsbymalinka

cotm diana

Diana – Gekopnagellak

cotm ilse

Ilse – Infnails

Wat is jouw favoriet?

6 Replies to “Challenge Of The Month #9”

 1. Wat een ontzettend gave nailarts!
  Ik vind die van Imke van Iontrend erg mooi.

 2. Wat een gave creaties zijn er gemaakt zeg!
  Marsha onlangs geplaatst…Persevent de Proefparade – Food Collection 2017My Profile

 3. Ik vindt de nail-art van Cindy erg tof (van allemaal overigens).

 4. Jeetje hier word ik echt een beetje jaloers van haha: ik zou zo graag mooie nail arts willen kunnen maken! Ik vind die van Cindy echt prachtig <3. Liefs x
  Lisa onlangs geplaatst…OOTD: feeling summer vibes already !My Profile

 5. Wat een prachtige creaties zitten er tussen
  Nicole onlangs geplaatst…Swatch | Pink Gellac – Army GreenMy Profile

 6. Wat leuk om te zien allemaal. Wat heeft Cindy dat trouwens gaaf gedaan, met de kleur die zo overloopt.

Geef een reactie

CommentLuv badge