De ‘Door beautybloggers gekocht’ Tag

Af en toe vind ik het heel erg leuk om een tag in te vullen. Een tag die al een ruime tijd op mijn to do-list stond was de ‘door beautybloggers gekocht’ tag. De laatste jaren ben ik steeds gevoeliger geworden voor mooie beauty producten. Door het lezen van artikelen en het zien van social media posts bij beautybloggers kwam ik nogal eens in de verleiding een product ook daadwerkelijk aan te schaffen! Benieuwd welke producten dit zijn? Lees snel verder!

Door welke beautyblogger heb je het meest gekocht?

Ik heb niet echt een favoriete beautyblogger waardoor ik sneller producten ga kopen. De Likes & Dislikes video’s van VeraCamilla zorgen er wel vaak voor dat ik nieuwe producten ontdek. En daarnaast vind ik de productreviews van VeraCamilla en Lotte Loves Beauty erg fijn. Verder ben ik vooral gevoelig voor producten die regelmatig op blogs en socials verschijnen, bijvoorbeeld op Instagram foto’s. Als ik een product dan steeds vaker ga zien in reviews en tutorials raak ik sneller enthousiast en is de kans groter dat ik het ook wil gebruiken. Het heeft vaak even tijd nodig, maar dan ga ik vaak ook steeds meer op zoek naar oudere reviews en dan ben ik om, haha.

Wat was het eerste product dat je door een beautyblogger kocht?

Goede vraag.. Ik weet op het gebied van low budget niet meer precies wat mijn eerste aankoop was door beautybloggers. Wél weet ik dat mijn eerste high end aankoop een prachtige lipstick was van MAC, namelijk de kleur Mehr. Tot op de dag van vandaag een echte favoriet.

En het laatste?

Twee hele mooie producten kocht ik tegelijk, waarbij ik enthousiast geworden was door beautybloggers en youtubers. Ik kocht het Anastasia Beverly Hills Soft Glam palette met korting bij Douglas, omdat ik Sephora shoplogs bleef kijken. Daarna ging ik ook steeds vaker op zoek naar reviews van het palette en van het een kwam het ander, oeps. Het palette is wel echt een pareltje in mijn stash, love it. In dezelfde avond kocht ik nog twee MAC lipsticks, waarvan een bekende favoriet van de bloggers, namelijk Faux. Een mooie nude kleur.

Wat was het duurste product dat je door een beautyblogger hebt gekocht?

Het duurste palette is het Blush Bar palette van Benefit. Ik was al erg nieuwsgierig naar de producten en in de winkels trokken ze vaak mijn aandacht. De mooie verpakkingen, de lovende reviews en de lekkere geuren. Toen ik zag dat dit LE palette uitgebracht werd kon ik me maar kort inhouden en uiteindelijk heb ik deze gekocht met gespaarde VVV-bonnen. Uiteindelijk viel de prijs dus wel mee. Ik ben er tot op de dag van vandaag erg blij mee en wanneer ik het palette erbij pak voelt het zo luxe aan!

Heb je ook wel eens een miskoop gedaan door een aangeraden product van een beautyblogger?

Ik heb over deze vraag een tijdje nagedacht en kan niet direct tot een echte miskoop komen.. Hooguit misschien eens een foundation ofzo. Door een beautyblogger heb ik niet echt een miskoop gedaan, eerder door mijn eigen aankopen, haha.

Welk gehyped product heb je ook in je stash?

De laatste tijd ben ik steeds gevoeliger voor gehypte beautyproducten. Ik heb er dan ook aardig wat in mijn stash, namelijk enkele MAC lipsticks warong Mehr en Faux, de bekende highlighter Soft & Gentle en de fijne fixing spray. De blush bar van Benefit past ook wel onder de gehypte producten net als het ABH palette Soft Glam. Minder high end, maar wel erg mooi zijn de palettes, blushes en highlighters van I Heart Make Up, hier heb ik er echt ontzettend veel van in mijn stash, i love it. Het merk NYX wordt ook goed vertegenwoordigd in mijn stash, met name de Soft Matte lipcreams. Het oogschaduw palette van de I Love You So Mochi is ook echt prachtig. Op verzorgingsgebied heb ik ook Purity van Philosophy aangeschaft, dat product doet mijn huid echt goed.

Over welk product zouden beautybloggers wel wat enthousiaster mogen zijn?

Vooral de oogschaduwpaletten van I Heart Make Up zie je regelmatig voorbij komen bij beautybloggers en youtubers, maar de blushes en highlighters wat minder. Jammer, want de kwaliteit en het aanbod is erg mooi. En ook niet onbelangrijk, lekker budget! De vormgeving van dit merk vind ik ook altijd erg leuk en fotogeniek, haha.

Wat is de beste aankoop die je door een beautyblogger hebt gedaan?

De MAC lipsticks vind ik echt ontzettend mooi, vooral de matte zijn favoriet! De highlighter van MAC vond ik veel te duur, maar nu ik deze tijdens een kortingsactie toch heb gekocht ben ik fan, deze gebruik ik dan ook dagelijks. Purity is trouwens ook een van mijn beste aankopen, want ik merk echt dat mijn huid zichtbaar opknapt van het product. Ik gok dat het palette van ABH ook echt een beste aankoop gaat worden, maar deze wil ik eerst nog even uitgebreid proberen!

Welke aankopen heb jij door beautybloggers gedaan? En welke zijn favoriet?

Deze tag is bedacht door Vera Camilla

3 Replies to “De ‘Door beautybloggers gekocht’ Tag”

  1. Het Soft Glam palette is zo mooi! Ik wil ook echt een ABH palette kopen maar ik twijfel tussen Soft Glam, Modern Renaissance of het nieuwe Norvina palette. Nog even goed nadenken 🙂

    1. Ik snap dat je twijfelt! Al die paletten zijn zo mooi, zelf zou ik het modern renaissance ook nog wel eens willen. Maar eerst houd ik het toch maar even nog bij deze, haha!

  2. hihi wat leuk om te zien, bij mij was dit de soft and gentle van MAC dit was vijf jaar geleden en ik doe er nog mee

Geef een reactie

CommentLuv badge