De koude winterdagen in met Erica Kruiderijen

De temperatuur begint te zakken, de verwarming staat weer aan en de dagen worden weer korter. Buiten is het donker en dan gaan we met kaarsjes, of met de haard aan, een gezellige tijd tegemoet.

Een tijdje terug ontving ik een heerlijk pakket voor de feestdagen van Erica. Ik kende het merk nog niet en was erg benieuwd. Iets later dan ik zou willen door omstandigheden thuis laat ik vandaag de producten zien die zijn opgestuurd. Er zijn 5 producten naar me toegestuurd met als verassing ook nog gekleurde lampjes. Hoe leuk!

Erica kruiderijen 2

Winter sfeer thee – Deze thee ruikt echt ontzettend lekker kruidig, echt zoals een winterthee hoort te zijn. In de winter drink ik echt heel erg graag thee en ik vind het altijd heel erg leuk om verschillende smaken te ontdekken. In de Winter Sfeer thee zit onder andere appel, citrusschil, stukjes sinaasappel en rozenbloesem. Ik heb deze nog niet geproefd, maar ik weet zeker dat ik deze erg lekker ga vinden. De winter sfeer thee kost €2.95 voor 100 gram.

Erica kruiderijen 1

Lippenbalsem echinacea stick – Een lippenbalsem is altijd erg welkom. Ik heb er in elke tas wel eentje zitten en wanneer je ze nodig hebt zijn ze altijd kwijt. Deze lippenbalsem leek me al erg fijn, doordat deze er heel erg zacht uitziet. Ik heb de lippenbalsem geprobeerd en het is inderdaad erg zacht door de natuurlijke oliën.  De lipbalsem heeft een herstellende en voedende werking door de natuurlijke oliën. Echt een aanrader voor in de koude wintermaanden! De lippenbalsem kost €2.95.

Erica kruiderijen 3

Calendula dagcrème – Een dagcrème is iets wat ik veel vaker moet gebruiken. Ik heb namelijk een erg droge huid in de koude wintermaanden. Toen ik het potje had geopend moest ik even wennen aan de kleur. Gelukkig heeft de crème een heerlijke geur. De crème voelt erg rijk aan. De calendula dagcrème kost €6.95 voor 55 ml.

Erica kruiderijen 5

Bodybutter vanille – Ik ben gek op body butters en heb er dan ook erg veel. Toen ik deze enorme pot bodybutter uit het pakket haalde was ik erg benieuwd naar de geur, omdat ik niet zo’n grote fan ben van vanille. De geur is een erg zachte vanillegeur, waardoor zelfs ik de geur kan waarderen! Een echte warme wintergeur. De vanille bodybutter kost €8.95 voor 200 ml.

Erica kruiderijen 4

Massage olie met arnica – Deze olie is er voor de spieren. Hoewel er niet echt een geur aan de olie zit lijkt deze me wel erg fijn. Ik heb vaak last van de spieren in mijn nek en hier zou ik deze fijn voor kunnen gebruiken voortaan.

Ik vind het heel erg leuk dat ik door middel van dit pakket kennis heb mogen maken met Erica kruiderijen. De producten zien er allemaal heel erg goed uit en zijn allemaal biologisch. Heel erg bedankt Erica kruiderijen.

De producten in dit artikel heb ik ontvangen ter review.

Hoe kom jij de koude winterdagen door? 

5 Replies to “De koude winterdagen in met Erica Kruiderijen”

  1. Fijne review en Bodybutter vanille lijkt me voor nu echt heerlijk!

  2. Lijkt me een super fijn merk, nog nooit wat van getest maar het ziet er zo tof uit.

  3. Lekker! In Eindhoven centraal zit nu ook een shop!

  4. Wat een heerlijk pakket he <3 Hele toffe producten!

  5. Ik vind productfoto’s op hout altijd zo mooi! Ik moet ook echt vaker een dag crème gebruiken!

Geef een reactie

CommentLuv badge