De leukste lakjes voor het najaar

Het is je vast niet ontgaan dat ik gek ben op het dragen van nagellak. Steeds weer in een andere print, kleur of textuur. Daarom leek het mij leuk om 10 verschillende leuke lakjes uit te lichten voor het najaar. Ik heb gekeken naar verschillende tinten, structuren en finishes. Kijk je mee naar de selectie?

Najaar lakjes rood

Rood kan natuurlijk niet ontbreken in het najaar. Ik heb deze prachtige lakjes met allemaal een (subtiele) glitter. De eerste is Leading Lady van Essie, een mooie bordeauxrode lak vol met glitters in dezelfde kleur. Daarna een prachtige lak van Kiko in de kleur 497. Houd je van lakjes met een wisselende kleur per licht dan is deze wat voor jou! Klik hier voor de swatch van Kiko 497. Als laatste van deze 3 een mooie rode lak met rode en zilveren glitters van Rimmel. Lekker feestelijk!

Najaar lakjes glitter

Bij het najaar horen ook donkere lakjes. Als eerste een mooi donkergrijze/zilveren lakje van Essence met fijne glitters. Daarnaast een favoriet om in nail art creaties te verwerken, namelijk deze gouden chunky glitterlak van Catrice met de naam Million Brilliance 07 Stars & Stories. Als laatste deze mooie zwarte lak van Pupa met zilveren glitters. Het nummer van deze feestelijke lak is 705.

Najaar lakjes nude groen

Nog twee mooie lakjes van Kiko! Dit keer geen glitters, maar gewoon een mooie kleur. Links een mooie groene lak met het nummer 347. Daarnaast een mooie nude/taupe kleur met het nummer 320. De kleuren vind ik erg mooi en geschikt voor de herfst. Klik hier voor de swatches van deze lakjes.

Najaar lakjes paars

Donker paarse en blauwe tinten vind ik ook heel erg geschikt voor in het najaar. Een sand lak kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Sand lakjes geven echt een leuk effect en zorgen vaak voor veel glitters. Deze sand lak is van het merk P2 in de kleur 080 Lovely. Echt een prachtige kleur als je het mij vraagt! Daarnaast een erg mooie donker paarse lak van Rimmel in de kleur 613 Midnight Rendezvous.

Welke lakjes zou jij wel willen dragen?

5 Replies to “De leukste lakjes voor het najaar”

  1. Ik ben er ook dol op. Ik val altijd voor die mooie kleurtjes. In deze periode draag ik veel donkerrood en bruin maar ik heb netgrijs van mn nagels gehaald.

  2. Leuke lakken! Vooral de glitterlakken vind ik mooi. Die draag ik graag in het najaar, omdat dat de donkere dagen net wat vrolijker maakt 🙂

  3. Prachtige kleuren. Ik ben dol op nagellakjes haha. Gisteren m’n nagellak eraf gehaald om even te ademen. 😉

  4. Donker groen is inderdaad ook leuk voor het najaar!
    Beauty Treasures onlangs geplaatst…LABELLO NEONMy Profile

  5. De rode lakken zijn bij mij favoriet. Terwijl ik ook van andere kleuren hou!
    YuSt onlangs geplaatst…Swatched it | Layla nr 21 Pink Sand | DjasaMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge