De leukste lakjes voor in de lente!

Nu het zonnetje weer af en toe begint te schijnen is het alleen maar leuker om je nagels van een kleurtje te voorzien. In de lente ben ik altijd gek op lichte pastel kleurtjes. Vandaag laat ik 6 lichte nagellakjes zien die helemaal bij de lente passen en heel erg geschikt zijn om nu te dragen!

Allereerst deze twee favorieten van Sally Hansen. Deze twee kleuren vind ik zo geschikt voor de lente. De linker (First Kiss) heeft echt iets zomers, maar is ook een beetje pastel. En de rechter (Green Tea), tja ik ben nu eenmaal gek op mintgroen! Beide kleuren zijn ook echt heel erg leuk voor onder een nail art, bijvoorbeeld met een simpele waterdecal eroverheen.

Het linker lakje van P2 (920 up in the air!) heeft echt een bijzondere blauwe kleur. Ik ben gek op deze kleurtjes en vind deze zelfs mooi zonder nail art. De kleur is niet heel erg pastel, maar ook zeker niet fel. Like! De rechter lak is een hele mooie kleur van Picture Polish, namelijk Jasmine. Een licht roze/paarse lak met daarin verschillende kleuren en vormen glitters. De glitters variëren van vierkant naar rond en in de kleuren paars, zilver, blauw en groen. Een feestje op je nagels!

Geel is een kleur die ik niet vaak draag. Ik geef er zeker niet de voorkeur aan, maar af en toe verbaasd het me weer hoe leuk dat eigenlijk staat in de lente en in de zomer. Deze licht gele, maar ietwat felle nagellak van Miss Sporty (nr. 145) is een hele leuke afwisseling. Licht paars is een kleur die ik vooral in de lente erg leuk vind. Deze lak van Miss Sporty (nr. 190) is heel erg geschikt hiervoor. Lekker draagbaar.

Nog een favoriet lente kleurtje is deze mint groene van Essie met de naam ‘Where’s my chauffeur?’. Iets feller dan de meeste lakjes in dit artikel, maar daarom ook extra vrolijk. Deze kleur schreeuwt niet van je nagels, maar geeft een mooi kleurtje. De rechter lak van NYC (325 Raindrop) is een favoriet in gebruik bij nail art creaties. Zo heb ik er al verschillende bloemen nail arts mee gemaakt. Een mooie licht blauwe kleur.

Wat is jouw favoriete lente lakje?

 

 

5 Replies to “De leukste lakjes voor in de lente!”

  1. Het zijn inderdaad echte lente tinten! 🙂 Ik heb ook lente tinten uiteraard, maar dan dierproefvrij 🙂

  2. Het zijn inderdaad hele fijne tinten!

  3. Dat lakje van Picture Polish is echt heel mooi zeg. Ik gebruik graag dat merk op ze altijd unieke en aparte lakken hebben.

  4. Green Tea van Sally Hansen vind ik een heel tof kleurtje nu ik ‘m zo zie! Ik hou van mintgroen. 🙂 Die licht paarse kleur vind ik ook wel erg gaaf. Zou er niet zo snel aan denken om zo’n kleur te kopen, maar nu ik hem zo zie hier lijkt het me toch wel leuk eigenlijk. 😀

  5. Fijne kleurtjes!!
    Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Mei 2017My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge