De Newpharma Beautybox Unboxing

Een hele tijd geleden kreeg ik een mailtje van de online apotheek Newpharma met de vraag of ik een beautybox vol met verschillende verzorgende producten wilde ontvangen. Deze producten werden daarbij zo goed mogelijk afgestemd op mijn persoonlijke huidtype. Er zit een grote variatie aan merken in de beautybox en vandaag laat ik jullie graag kennismaken met de inhoud! De producten heb ik zelf nog niet getest, ik wil jullie alleen graag kennis laten maken met een gedeelte van de verkrijgbare merken op Newpharma! Kijk je mee?

Over Newpharma

Newpharma is een Belgische online apotheek met een een aanbod van maar liefst 30.000 verschillende producten verdeeld over de 750 aangeboden merken. Producten worden geadviseerd volgens de specifieke behoeften van de koper. Bij elk product staat een ruime beschrijving en ook is het mogelijk de bijsluiters per product te raadplegen.

Newpharma bestaat momenteel in 12 landen en is een van de leiders binnen Nederland en Europa op het gebied van beauty, gezondheid en drogisterijproducten.

Vichy – Verbeterende gel-balsem nachtverzorging

Deze balsem is geschikt voor vrouwen waarbij de eerste tekenen van huidveroudering te zien is. Daarnaast is de balsem ook geschikt voor de vrouw met een druk leven en die daarbij dus de mogelijke tekenen van vermoeidheid willen verbergen. Idéalia zorgt voor een stralende teint, verminderd fijne lijntjes en zorgt voor een verbeterde huidtextuur. De huid ziet er na gebruik weer stralend en energiek uit. De balsem is voor alle vrouwen ongeacht leeftijd, huidtype en tint. Daarbij is deze bestemd voor de gevoelige, vermoeide of doffe huid en helpt het tegen beginnende rimpels en fijne lijntjes.

Vichy – Foundation kwast

Hoewel ik nooit zo’n foundation kwast gebruik vind ik de kwast wel ontzettend fijn aanvoelen. Ik denk dat ik deze vooral zal gaan gebruiken voor het aanbrengen van maskertjes en gezichtsverzorging.

Uriage – Micellair reinigingswater

Het Uriage Micellair reinigingswater is volgens de beschrijving ideaal om make-up te verwijderen en daarbij ook nog eens geschikt voor alle huidtypen. Dit door de unieke eigenschappen van Thermaal Water van Uriage. De milde niet-ionische tensioactieve stoffen, die in micellen werden verwerkt, trekken make-up en onzuiverheden als een magneet aan. Daarnaast wordt de huid gehydrateerd door verzachtend abrikozenextract en wordt uitdroging voorkomen door het Thermaal Water van Uriage.

Een goed miccelair water is altijd fijn om te hebben. Ik kende dit merk persoonlijk nog niet en ben erg benieuwd naar de werking.

Eucerin – After sun lotion

Bovenstaande after sun lotion biedt verzorging aan de zonverbrande huid. Om zonbeschadiging te bestrijden biedt de after sun niet alleen beschermen in de bovenste laag, maar ook in de diepere lagen van de huid. Door een specifieke formule in het product wordt het brandende gevoel verminderd. De after sun bevat geen parfum en kleurstoffen waardoor de kans op irritaties zo klein mogelijk is.

Zelf heb ik deze nog niet getest, dus ik ben heel benieuwd in het voorjaar wat deze doet met de huid.

Rogé Cavailles – Hydraterende bad- en douchemelk

Deze hydraterende bad- en douchemelk helpt de hydrolipidelaag te reconstrueren door middel van de essentiële oliën als olijfolie en amandelolie. Het product beschermt tegen uitdroging van de huid door de glycerine en melkproteïnen. Het product bevat geen zeep en parabenen en is hypoallergeen.

Persoonlijk heb ik het product nog niet getest, maar ik denk dat het product in het najaar erg fijn is wanneer de huid wat droger wordt. Er zit een lichte geur aan het product wat ik erg waardeer!

La Roche-Posay – Douche gel

Lipikar biedt een oplossing voor de droge lichaamshuid, geschikt voor elke leeftijdscategorie. Met niacinamide en karitéboter, de kalmerende en relipiderende formule die het herstel van de huidbarrière ondersteunt. Reinigt de huid zonder agressie en met respect de beschermende huidbarrière. De huid wordt tijdens het douche gevoed en gekalmeerd. De douchegel is zeepvrij en bevat geen parabenen. Geschikt voor de normale, gevoelige en droge huid voor het lichaam, haar en de intieme zones.

Dit merk kende ik wel van naam, maar zelf heb ik het nog nooit geprobeerd. Ik denk dat deze goed is voor mijn huid, maar dat ik er toch liever een andere douchegel bij pak, omdat deze geurloos is. Mijn voorkeur gaat toch uit naar een lekkere geur.

Bioderma – Ultra-kalmerende balsem

Deze balsem biedt volgens de omschrijving een ultra-voedende en beschermde verzorging. Daarbij blijft de huid zacht, gehydrateerd en comfortabel voor maar liefst 24 uur. De huidstructuur wordt op biologische wijze versterkt, waardoor irriterende bestanddelen de huid niet kunnen binnendringen. Door zijn hydraterende bestanddelen houdt Atoderm Crème water vast in de bovenste huidlagen en gaat vochtverdamping tegen.

Deze balsem is geschikt voor de gevoelige normale huid tot de droge huid en bevat geen parfum. De balsem is te gebruiken voor zowel het gezicht als het lichaam en geschikt voor elke leeftijd.

Hoewel ik het jammer vind dat het product geen lekker geurtje bevat merk ik bij een snelle test op mijn hand wel dat de balsem echt ontzettend zacht aanvoelt bij het aanbrengen. De balsem trekt snel in en de huid voelt inderdaad gehydrateerd. Ik denk dat dit product een uitkomst is in de droge wintermaanden.

Nuxe – Body scrub

In een klein make-up tasje kreeg ik ook nog deze body scrub van Nuxe. De scrub bevat enkel plantaardige peelingbestanddelen omhuld door een romige crème wat zorgt voor een zachte gladde huid. De scrub bevat geen parabenen en is geschikt voor het lichaam met alle huidtypes.

Persoonlijk vind ik de geur niet zo heel erg lekker, maar ik denk dat ik wel aan de geur kan wennen. Ik ga deze scrub binnenkort eens uittesten om te kijken wat deze voor mijn huid doet.

Conclusie

Persoonlijk vond ik het erg leuk om deze beautybox te ontvangen, je leert in korte tijd verschillende merken kennen. Het lijkt me echt een uitkomst voor als je verschillende merken nodig hebt, omdat er zo’n groot aanbod is op de site. Wat ik persoonlijk wel merkte is dat producten soms erg moeilijk terug te vinden zijn op de site.

Ben jij al bekend met de online apotheek Newpharma?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen  ter review. Zie ook mijn disclaimer. 

4 Replies to “De Newpharma Beautybox Unboxing”

  1. Wat een leuke inhoud van de box!

  2. Wat een gevarieerde inhoud. Veel plezier met alles uittesten en ben erg benieuwd naar wat je van alles vindt!

  3. Wat een fijne inhoud, het ziet er allemaal goed uit! Fijne week verder

  4. Leuke box! En chill ook dat het afgestemd wordt op je huidtype. 😀

Geef een reactie

CommentLuv badge