December doelen 2016

Om het jaar goed af te sluiten heb ik nog een aantal blogdoelen opgesteld voor december. Ik vind het leuk om doelen te stellen, zodat je ook vooruitgang ziet. Ik heb een aantal doelen opgesteld rondom het bloggen zelf, maar ook om te kijken of ik mijlpalen kan halen voor het nieuwe jaar! Kijk je mee naar de doelen die ik heb opgesteld voor in december?

– Elke dag een foto plaatsen op Instagram
Ik vind het altijd erg leuk om blogfoto’s te delen via mijn Instagram account. Het lijkt me echt een uitdaging om elke dag een foto te plaatsen op mijn Instagram van mijn blog. Ik ben benieuwd hoe dit me bevalt. Ik zie voorbij komen op Social Media dat het ook goed doet aan je statistieken en daar ben ik dus ook erg benieuwd naar.

– Minstens 3 keer per week een artikel online
In december wil ik weer minstens 3 artikelen per week op mijn blog plaatsen. Op maandag, woensdag en vrijdag. Daarnaast komt er waarschijnlijk nog een tijdelijke december serie online in het weekend. Ik ben nu al meer aan het vooruit werken en mezelf aan het aanwennen om in het weekend foto’s te maken, zodat ik altijd een artikel online kan zetten. Ik merk dat ik in de drukte het niet altijd voor elkaar krijg om op deze dagen een artikel online te hebben en dat terwijl ik het juist super leuk vind.

– 100 Bloglovin’ volgers behalen
In de afgelopen maanden is het aantal volgers langzaamaan gegroeid. Dit vind ik natuurlijk erg leuk om te zien. Ik zou het heel erg gaaf vinden om voor het nieuwe jaar de mijlpaal van 100 volgers te behalen!

– De 100 Facebook likes behalen
In de afgelopen maanden dat mijn blog online is heb ik de 77 volgers al behaald. Hoe gaaf zou het zijn om ook hier de 100 aan te tikken voor het nieuwe jaar?! Een mooie mijlpaal.

– De 600 Instagram volgers behalen
Mijn Instagram account groeit beetje bij beetje. Ik zou het heel erg leuk vinden als het nieuwe jaar kan beginnen vanaf 600. Hopelijk gaat dit lukken met behulp van het plaatsen van foto’s elke dag in december.

Heb jij nog doelen opgesteld voor december?

10 Replies to “December doelen 2016”

 1. Wat een leuke doelen heb je voor ogen. Ik zie dat je in ieder geval al op 100 staat met Bloglovin’: In The Pocket! De andere 2 doelen haal je ook vast nog wel voor het volgende jaar. Ik heb voor mezelf qua statistieken geen doelen voor ogen, ik wil ook het volgende jaar gewoon doorgaan met bloggen omdat ik dat graag doe.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 2. Mooie doelen heb je jezelf gesteld en inderdaad dit kan heel fijn werken. Ik merk ook dat doelen stellen mij erg helpt en ook een stok achter de deur is. Ik hoop dat je de 100 volgers FB, behaald en inmiddels heb je de 100 volgers op BL behaald gefeliciteerd! Als je zo doorgaat moet dat zeker lukken om nog meer te behalen!

 3. Leuke doelen hoor! Ik ben ook net voorbij de 100 bloglovin volgers, lastig om dat aantal op te krikken. Ik hoop voor het einde van dit jaar de 750 op Facebook te halen, maar daar ben ik nog lang niet haha
  Marguerita onlangs geplaatst…Wij probeerden het Kristallen Paleis van My Little PonyMy Profile

 4. Leuk is dat om doelen te stellen hè! Ik vind dat ook altijd heel prettig .

 5. wat is het fijn he om doelen te stellen ik zet ook altijd alles onder elkaar neer! fijne week verder

 6. Mooie (blog)doelen heb je opgesteld. Ik ben ook al bezig met het opstellen van (blog)doelen en zal die ook binnenkort delen. Misschien een idee om een wekkertje te zetten in je telefoon, zodat je niet vergeet om een foto op Instagram te plaatsen? Dit kan helpen om je doel te behalen 🙂 Liefs
  Lisa onlangs geplaatst…Shopping: kerstshoplog van Primark & HunkemöllerMy Profile

 7. Het zijn zeker prachtige doelen en allemaal haalbaar. Het gaat je wel lukken om alles te behalen hoor. Mijn persoonlijke doelen zijn om meer te leren relaxen. 🙂

 8. Je hebt leuke doelen voor jezelf. Ik moet zelf ook maar eens mijn doelen voor 2017 op een rijtje gaan zetten. xx

 9. Mooie doelen, komt vast goed! Je bent al goed bezig 🙂

 10. Wat een mooie doelen ik ga ze ook nog even in elkaar pluizen! liefs en nog de beste wensen X

Geef een reactie

CommentLuv badge