Etos lipstick review – Pretty liar & 50 shades of nude

De laatste tijd heb ik steeds meer lipsticks aan mijn collectie toegevoegd. Ik vind het heel erg leuk om af te wisselen met verschillende kleuren, lekker draagbaar of meer geschikt voor in de avond. Vandaag review ik 2 lipsticks van Etos die ik niet kon laten liggen! Lees je mee?

Etos – Pretty Liar

Pretty Liar heeft een mooie zacht rode kleur die duidelijk aanwezig is op de lippen, maar toch nog erg draagbaar is. Zowel in de winter, herfst als in het voorjaar is deze kleur erg mooi. Pretty Liar dekt binnen een laagje en is soepel aan te brengen op de lippen. Deze kleur is mijn absolute favoriet van deze twee!

Etos – 50 Shades Of Nude

50 Shades Of Nude is zoals de naam al verklapt een echte nude lipstick. De nude lipstick heeft een paars accent met een grijzige ondertoon en een klein glittertje. Het is een vrij lichte nude kleur waar je wel echt van moet houden.

Hierboven zie je de swatches van de lipsticks. Links zie je de kleur 50 Shades Of Nude en rechts zie je de kleur Pretty Liar. Helaas geen swatches van de kleuren op mijn lippen, doordat mijn mondhoeken kapot zijn door het koude weer.. De lipsticks brengen erg fijn aan door de romige substantie en voelen zacht aan op de lippen. Wel blijft de lipstick hierdoor minder lang mooi zitten op de lippen. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg, omdat de kleuren wel erg mooi zijn en ik het romige erg fijn en verzorgend vind aanvoelen op koude dagen.

Deze lipsticks van Etos kosten €3.99 per stuk en zijn te koop bij Etos. Er zijn nog veel meer kleuren verkrijgbaar dus neem zeker even een kijkje!

Wat is jouw favoriete lipstick kleur? 

5 Replies to “Etos lipstick review – Pretty liar & 50 shades of nude”

  1. Ik vind Pretty Liar erg mooi!

  2. Wat een mooie kleurtjes!
    TypischKim onlangs geplaatst…Ik heb mijn haren weer geverfd!My Profile

  3. Thank you for posting this video. This is exactly what I needed today!

Geef een reactie

CommentLuv badge