Even voorstellen – Gastblogster Sofie

Vandaag laat ik jullie kennis maken met Sofie, een gastblogster die vanaf deze maand regelmatig voorbij zal komen op mijn blog. In november kun je elke zaterdag een artikel van Sofie lezen op mijn blog in de thema’s beauty, fashion en lifestyle. Ben jij benieuwd naar Sofie? Kijk snel verder!

Hoi! Ik ben Sofie en ik ga de komende periode gast bloggen op Kimcarolina.nl. In dit artikel stel ik me aan jullie voor, zodat jullie weten wiens artikelen jullie te komende tijd gaan lezen.

Over Sofie

Laat ik eerst eens vertellen over mijzelf. Ik ben dus Sofie. Veel mensen denken dat ik Soof heet aangezien mijn blog Soofblogt heet, maar ik heet dus echt Sofie. Ik ben 14 lentes jong en ik zit op 3 atheneum tto.

Ik ben geboren en getogen in het zuiden van Nederland; Limburg, waar ik het nog steeds erg leuk heb. Ik woon hier met mijn vader, moeder en zus. Ik hou heel erg van muziek. Naast het bijhouden van mijn blog en het volgen van bloggers zijn mijn 2 grootste hobby’s daarom ook zingen en piano spelen. Het liefst combineer ik deze twee hobby’s. Verder ga ik ook elke week naar judo, wat ik nu al zeker 3 jaar doe.

Over mijn blog

Ondanks dat ik hier natuurlijk niet kom om reclame te maken voor mijn blog vind ik het toch leuk om hem nog even te benoemen, aangezien het een belangrijk deel uit mijn leven is. Soofblogt.nl is een beauty, lifestyle en fashion blog waar ik wekelijks artikelen op plaats over onderwerpen en producten die mij interesseren. Op mijn blog komen ongeveer de zelfde artikelen als de artikelen op Kimcarolina.nl, daarom vind ik het ook erg leuk dat ik op haar blog mag gastbloggen.

Bedankt voor het lezen van mijn introductie artikel. Ik hoop dat jullie mijn artikelen leuk gaan vinden en willen lezen. In december en januari zal er niet wekelijks een artikel online komen in verband met drukte op school. Wel komt er af en toe een artikel van mij online op zaterdag. Neem gerust een kijkje op mijn blog soofblogt.

Over welke onderwerpen lees jij graag?

Geef een reactie

CommentLuv badge