Favorieten van de maand januari ’18 – Met een citytrip, een nieuwe bril en nail art

Er is weer een nieuwe maand begonnen en dat betekent dat er een nieuwe favorieten van de maand online staat! In dit artikel deel ik mijn favoriete momenten, uitjes en aankopen met jullie. Ik neem jullie aan de hand van foto’s mee in mijn favorieten van de maand! Kijk je mee?

♥ Een nieuwe bril kopen

Al ruim een jaar was het tijd om een nieuwe bril te kopen, maar telkens kwam ik er maar niet uit of vond ik het uiteindelijk toch niet helemaal nodig, haha. Mijn bril was al ruim 3,5 jaar oud en de glazen waren heel erg bekrast. Toch wel echt tijd dus.. In januari liet ik mijn ogen opnieuw meten en na lang twijfelen tussen verschillende modellen heb ik kunnen kiezen. Op dit moment heb ik mijn bril ongeveer twee weken en ben ik er al helemaal aan gewend. Ik vind het montuur heel erg mooi en ben blij dat ik voor iets opvallenders en echt anders ben gegaan dan dat ik voor veilig heb gekozen! Het montuur is trouwens van het merk Mykita, mocht je dat willen weten. Hieronder zie je nog foto’s waarbij ik de bril ook draag!

♥ Dansen en danstoernooien

Afgelopen jaar in mei ben ik weer begonnen met dansen nadat ik ruim 5 jaar gestopt ben geweest. Ik ben inmiddels alweer zo’n 3x op toernooi geweest en ben blij dat ik weer begonnen ben. Ik houd ervan om de hele dag dansen te kijken, zelf te dansen, de danspakjes, make up en alles wat er bij hoort.

♥ Een citytrip naar Praag

Met een vriendin wilde ik graag op citytrip naar Stockholm, helaas lukte dit uiteindelijk niet. Ze ging aan het bieden op vakantieveilingen en won, tijd voor een impulsief stedentripje naar Praag! Direct kozen we een datum en hadden we het heerlijke vooruitzicht van een citytripje! We bleven 3 dagen in Praag, waarvan we de laatste dag in de ochtend al terug vlogen. De reis was kort, maar wat hebben we genoten! We hebben veel foto’s gemaakt, genoten van het prachtige uitzicht en zijn als echte toeristen regelmatig verdwaald, haha. Praag heeft echt prachtige gebouwen en erg mooie uitzichten! In de zomer zou ik nog wel eens terug willen naar deze stad. Ik kijk terug op een hele leuke citytrip en kan niet wachten om een volgend reisje te plannen!

Later volgt er nog een artikel op mijn blog met tips voor leuke restaurantjes en meer foto’s!

♥ Nail art

Altijd ben ik erg veel bezig geweest met nail art en nagellak. Ik maakte elke week minstens een creatie en ben uiteindelijk ook begonnen met bloggen om zo mijn creaties te gaan delen. De laatste tijd ben ik er wat minder mee bezig geweest, maar op de laatste dag van januari maakte ik voor het eerst sinds een paar maanden weer eens een nail art. Ik heb ervan genoten en vond het leuk om weer creatief bezig te zijn en te experimenteren met verschillende kleuren en printjes. Ik denk dat ik weer vaker aan de slag ga met nail art!

Wat waren jouw favorieten van januari?

4 Replies to “Favorieten van de maand januari ’18 – Met een citytrip, een nieuwe bril en nail art”

  1. Wat leuk om te zien! Heel tof dat jullie naar Praag gingen, dat is echt mijn favoriete stad! <3

  2. Ik vind je nieuwe bril je echt heel leuk staan! Superstoer trouwens dat je na 5 jaar weer lekker bent begonnen met dansen 🙂 Sinds ik gestopt ben, ga ik denk ik niet meer terug (al denk ik er soms nog wel aan!)

  3. Leuke bril! Het staat je super goed! Leuk dat jullie in Praag waren, ik ben hier in 2016 2x geweest en vond het een leuke stad.

  4. Oeh die bril staat je goed!! En super leuk dat je naar Praag bent geweest!

Geef een reactie

CommentLuv badge