Favorieten van de maand juli

Juli is alweer (bijna) voorbij en natuurlijk heb ik deze maand een aantal favorieten gehad. Regelmatig (her)ontdek ik erg fijne of mooie producten die ik dan meer ga gebruiken. Vandaag laat ik enkele favoriete sieraden, verzorgingsproducten en make-up producten van de afgelopen maand zien. Kijk je mee?

Catrice Highlighting powder – 015 Merry Chery Blossom

Sinds dat ik deze highlighter heb gekocht in juni gebruik ik deze nog steeds elke dag. Zelf wanneer ik ga werken en vroeg op moet kan ik het niet laten een beetje highlighter op te doen. Ik vind het echt een prachtige subtiele highlighter die goed op te bouwen is. Wil je meer lezen over deze highlighter? Klik hier voor de review. 

MAC – Mehr

Hoewel ik deze MAC lipstick al een tijdje in mijn bezit heb, maakte ik er niet veel gebruik van. Waardoor ik niet veel gebruik van maakte weet ik eigenlijk niet. De laatste maand heb ik Mehr er steeds vaker bij gepakt en wauw wat een mooi kleurtje. De lipstick blijft ook echt goed zitten bij een avondje uit, like! Ik blijf deze pretty one er nog regelmatig bij pakken volgende maand!

Ariana Grande – Ari parfum

Ook een favoriet die ik al een langere tijd gebruik. De heerlijke friszoete geur doet het erg goed in de zomermaanden en ik laat deze dan ook niet vaak staan. Niet alleen de geur ruikt lekker, het flesje is ook erg mooi! Wil je meer lezen over deze parfum? Klik hier voor de review. 

Garnier – Loving Blends intens voedend masker mytische olijf

De producten van de Loving Blends lijn spraken me erg aan en leken me dan ook erg fijn. Na alle producten geroken te hebben sprong deze er voor mij uit. Mijn haar kan wel een intens voedend masker gebruiken, omdat het erg kwetsbaar is. Ik merk dat dit masker het lekker zacht en soepel maakt. De geur blijft ook nog heerlijk hangen na gebruik! Echt een fijn verzorgend product.

Lush – Coalface gezichtszeep

Toen ik met een vriendin in de Lush was en ze zich liet informeren voor gezichtsproducten werd ik erg benieuwd naar deze gezichtszeep. Ik kreeg een testertje mee en ben deze regelmatig gaan gebruiken. De lichte scrub vind ik persoonlijk heel erg fijn aanvoelen en ook van de geur ben ik fan. De Coalface ruikt licht naar drop. Ik merk dat het mijn huid goed doet, mijn gezicht voelt na gebruik lekker zacht aan en ik heb minder onzuiverheden. Ik heb echt het gevoel dat na gebruik mijn gezicht gereinigd is.

Take What You Need – Inspire

Een ketting die ik de afgelopen maand erg vaak gedragen heb is deze mooie zilveren bar. Vooral wanneer ik topjes aan had die bijna aansloten bij mijn hals vond ik het een mooi detail. Ik ben zelf echt gek op zilver dus het combineerde meteen mooi met de rest van mijn sieraden. Hier kun je meer lezen over deze ketting. 

Karma – Rosé gouden oorbellen

Om af en toe een leuke earparty te kunnen maken heb ik deze rosé gouden oorbelletjes aan mijn collectie toegevoegd. Doordat ik meestal alleen maar zilveren sieraden draag geeft dit net een leuk detail. Weken heb ik deze oorbelletjes gedragen in combinatie met een zilveren steentje in mijn eerste oorbelgaatjes. Love it!

Wat waren jouw favorieten van de maand? 

7 Replies to “Favorieten van de maand juli”

 1. Wat een leuke favorieten heb je! Mac Mehr is mijn all time favorite.
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #23 | Piemel pistool, Tilburgse Kermis en verjaardag van papaMy Profile

 2. Die highlighter van Catrice ziet er goed uit zeg! Die lipkleur van MAC trouwens ook.
  Typisch Kim onlangs geplaatst…Primark Gold Rush metallic nepnagelsMy Profile

 3. Je maakt me heel nieuwsgierig naar de highlighter. Hij ziet er mooi uit. En wat een prachtige oorbellen ook!

 4. Mooie favorieten! Het parfum van Ariana Grande draag ik ook graag, die ruikt heerlijk!

 5. Wat een mooie highlighter!

 6. Wat een leuke favorieten!

 7. Super mooie favorieten! Mehr is echt een onwijs mooie kleur!
  Nicole onlangs geplaatst…Anastasia Beverly Hills Brow Definer in Soft BrownMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge