Favorieten van de maand Maart ’18 – Met mijn verjaardag, een gelukte taart en een nieuwe ring

Er is weer een nieuwe maand begonnen en dat betekent dat er een nieuwe favorieten van de maand online staat! In dit artikel deel ik mijn favoriete momenten, uitjes en aankopen met jullie. Ik neem jullie aan de hand van foto’s mee in mijn favorieten van de maand! Kijk je mee?

♥ Mijn verjaardag vieren en de leukste cadeaus krijgen

Ieder jaar word ik weer enorm verwend op mijn verjaardag en ook dit jaar was het weer raak! De sieraden op deze foto heb ik gekregen van mijn ouders en vind ik dan ook erg mooi. Ze hebben ook een mooie dierbare waarde. Met lipsticks maak je me altijd blij, zeker als ze van zo’n mooi merk zijn als MAC of NYX. Kijk ook even hoe mooi die Monin koffiesiropen zijn, kitchen goals! In dit artikel zie je al mijn cadeaus.

♥ Mijn cadeaubonnen weer terugvinden en een nieuwe ring kopen

Zoals in dit artikel al te lezen was heb ik een hele mooie ring aangeschaft. Ik heb vorig jaar een aantal cadeaubonnen gekregen voor mijn verjaardag en was deze verloren. Afgelopen maand vond mijn moeder ze weer terug en wilde ik ze het liefst direct uitgeven, zodat ik ze niet nog eens kon verliezen. Ik kocht deze prachtige Buddha To Buddha ring na een heleboel ringen gepast te hebben. Een ring van dit merk stond al lang op mijn verlanglijstje, maar kocht ik eigenlijk nooit. Ik ben nu dan ook echt extra blij met deze aankoop. Pretty!

♥ Het zonnetje dat zich af en toe laat zien

Hier hoef ik vast niet veel over te zeggen?! Ik geniet er echt van als het zonnetje zich even laat zien, lekker warm en licht buiten en alles ziet er net een beetje mooier uit. Ik merk dat ik ook heel erg veel zin heb om mijn zomerschoenen en kleding weer tevoorschijn te halen en een nieuwe garderobe wil aanschaffen. Ik kan niet wachten tot het zonnetje zich elke dag laat zien!

♥ Gezelligheid met vriendinnen

Maart stond naast mijn verjaardag ook in het thema van gezelligheid met vriendinnen. Naast dat ik vriendinnen weer eens sprak op mijn verjaardag heb ik ook regelmatig de tijd genomen om lekker te lunchen of uit eten te gaan. Ook heb ik in maart weer eens afgesproken met een vriendin die ik maarliefst ruim 3 jaar niet meer gesproken had. Het was weer gezellig als vanouds.

♥ Een taart bakken voor mijn verjaardag die er niet alleen mooi uit ziet, maar ook lekker smaakt

Zoals jullie misschien wel weten vind ik het heel erg leuk om regelmatig aan de slag te gaan met een baksel. Elk jaar neem ik hier de tijd voor rond mijn verjaardag om lekker creatief aan de slag te gaan met taarten. Dit jaar wilde ik een drip cake maken en als echte bokkenpootjes gek kon ik het niet laten dit in de taart te verwerken. De taart smaakte echt super lekker en zag er voor een eerste keer ook nog mooi uit! Ik heb dan ook veel complimenten gekregen over de taart van de gasten!

♥ Nieuwe make up producten  en accessoires kopen

Ik kon het niet laten om een paar winkels af te gaan tijdens mooie acties. Zo had de trekpleister een 1+1 actie op alle make up, waardoor ik natuurlijk een paar favorieten niet kon laten liggen. Ook kon ik het niet laten om wat nieuwe producten uit te testen, zoals een oogschaduwpalette en een bronzer. Deze kun je binnenkort verwachten op mijn blog. Stay tuned!

Wat waren jouw favoriete momenten van maart?

4 Replies to “Favorieten van de maand Maart ’18 – Met mijn verjaardag, een gelukte taart en een nieuwe ring”

  1. Wauw, die taart ziet er echt fantastisch uit! Zo te lezen was maart een hele fijne maand :-).
    Anna onlangs geplaatst…Eetdagboek van een vegetariër #1!My Profile

  2. Het zonnetje, I LOVE IT TOO! Wat tof trouwens dat je afgesproken hebt met iemand die je zo lang niet had gezien/gesproken; heerlijk gevoel dat het dan weer zoals ‘vroeger’ is!

  3. Ahh die taaaaaart ????
    Sylvahna.nl onlangs geplaatst…Shoplog Primark & ICI Paris XLMy Profile

  4. Oehh, die taart!! ♥♥
    Mariska onlangs geplaatst…Bluxbox lente editie + kleine reviewsMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge