Favorieten van de maand November ’17 – Met Glow, akoestische muziek en nieuwe schoenen

Vanaf nu mijn favorieten in een nieuw jasje. Naast mijn favoriete beauty en fashion producten ga ik ook favoriete afspraken en uitjes die mij zijn bijgebleven met jullie delen. Door middel van foto’s neem ik jullie mee in mijn favorieten van de maand. Kijk je mee?

♥ GLOW Eindhoven
Vorig jaar wilde ik eigenlijk al gaan, maar dat is toen helaas niet gelukt. Dit jaar ben ik met mijn moeder, vriend van mijn moeder en zusje naar Eindhoven gereden om te genieten van de gezellige sfeer en alle mooie kunstwerken in de stad. Toch wel erg mooi en bijzonder wat ze allemaal kunnen maken met verschillende soorten licht en lampjes. Gelukkig was het ook nog eens helemaal niet koud. Volgend jaar ga ik zeker weer.

♥ Genieten van akoestische muziek bij de tour van Suzan en Freek
Ik ben echt gek op akoestische muziek en houd dan ook echt van akoestische covers van bekende nummers. Tijdens de zomerfeesten in Nijmegen ben ik al eens naar een optreden geweest van Suzan en Freek, dus toen ik hoorde dat er een tour kwam ben ik meteen gaan overleggen met een vriendin. In Utrecht was ik erbij met lieve vriendinnen en we hebben genoten van de zang en de instrumenten. Het nummer ‘altijd wel iemand’ en ‘oceaan’ zijn mijn favorieten van deze avond. Ook het voorprogramma paste helemaal in deze stijl, namelijk ook akoestisch. Nu ben ik meteen dol op het nummer Voorbij van Teske en Flemming, het blijft zo lekker hangen. Bedankt voor de gezellige avond Babet, Sylvana en Sandra!

♥ Een middagje Ikea
Samen met een vriendin ging ik lekker degelijk naar de Ikea om lekker door de winkel te struinen op zoek naar de leukste koopjes. Uiteindelijk ben ik erg goed geslaagd. Ik kocht eindelijk de Alex kast met 9 lades waarin ik mijn blog producten en camera benodigdheden wil gaan opbergen. Ook kocht ik een erg leuk bijzettafeltje en een vaas voor mijn make-up kwasten.

♥ Mijn nieuwe schoenen
Na heel erg lang al de zwarte Vans te willen heb ik ze eindelijk gekocht. Ik kan je vertellen dat ik ontzettend blij ben met deze aankoop en ze ook al heel erg vaak heb gedragen. Ze zijn zo makkelijk te combineren en zitten erg comfortabel. Ik vraag me echt af waarom ik hier zo lang over getwijfeld heb, haha!

♥ Kerstverlichting en kaarsjes
Ik ben gek op gezelligheid en heb dan ook het liefst het hele jaar door kerstverlichting aan. Nu het buiten vroeger donker wordt kan ik het niet laten om de kerstverlichting in decoratietakken aan te zetten, zo gezellig. De afgelopen maand stonden deze lampjes dan ook lekker vaak aan. Net als geurkaarsen trouwens, zo knus.

Wat waren jouw favoriete producten en momenten van de maand? 

 

6 Replies to “Favorieten van de maand November ’17 – Met Glow, akoestische muziek en nieuwe schoenen”

 1. Ahh ik ben helaas dit jaar niet naar Glow geweest, het zag er op de foto’s in ieder geval wel super mooi uit.
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week | Op kraamvisite, heel veel werken en sinterkerstennieuwMy Profile

 2. Wat leuk overzicht van vorige maand.

 3. Ah wat een leuk overzichtje. GLOW in Eindhoven is inderdaad heel erg leuk!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Win een Beautypakket t.w.v. meer dan € 100,-My Profile

 4. GLOW ken ik alleen van naam; wij zijn van plan om dit jaar het Amsterdam Light Festival eens te bezoeken, maar weet niet of we het in de agenda gepropt krijgen! 🙂
  Leuke schoenen!
  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Dit was november! Een escaperoom, blognominatie en Wenen!My Profile

 5. Wat gaaf dat je naar Glow bent geweest! Zelf wil ik dit jaar nog graag Amsterdam Light Festival bezoeken. Je Vans zijn ook echt heel gaaf. Ik kan me voorstellen dat je daar blij mee bent.

 6. GLOW Eindhoven ziet er gaaf uit, wil ik ook ooit nog een keer heen.

Geef een reactie

CommentLuv badge