Favorieten van september

De maand september is weer voorbij gevlogen, en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe favorieten van de maand. Ik licht een aantal producten toe die ik deze maand (her)ontdekt heb en er dan ook lekker vaak bij heb gepakt. Ben je benieuwd naar mijn favorieten? Lees dan zeker verder!

♥ Cluse La Boheme Rose Gold

Een grote favoriet van deze maand is mijn Cluse horloge. Een tijdje terug won ik deze Cluse horloge op een blog met een heel erg mooi rose gouden leren bandje. Al maanden droomde ik van een horloge met een mesh bandje en het duurde dan ook niet lang tot ik dit bandje dan ook had aangeschaft. Ik vind het horloge echt prachtig en draag deze met liefde elke dag. Ik ben ook echt gek geworden op de kleur rose goud, wat een prachtige kleur. Het leuke vind ik ook dat je kunt afwisselen met bandjes. Nu nog een keer een zilveren en dan kan ik echt alles combineren wat ik wil!


♥ Rituals mini body mists

Tijdens een actie bij de Rituals kreeg je bij een bepaald bedrag een setje met drie mini body mist flesjes. En laat ik nu net gek zijn op de producten van de Rituals. Van mijn moeder kreeg ik de body mists en de geuren zijn echt heerlijk, precies zoals de producten zelf ook ruiken. Hoe fijn dat je deze dus gewoon overdag op je kleding kunt spuiten of in de avond voor het slapen op je kussen.. Heerlijk! Deze producten ga ik nog heel vaak gebruiken.


♥ NYX Soft Matte Lipcream Zurich

Een tijdje was ik op zoek naar een mooie nude kleurige lipstick geschikt voor stage en het werk. Ik had al Cannes, maar was op zoek naar een iets minder opvallende kleur. Zurich is precies de kleur die hiervoor erg geschikt is. Lekker draagbaar en subtiel, zowel voor op stage als op het werk. Love the colour!

♥ Kruidvat nail care Complete Care 8-1

Als echte nagellakliefhebber vind ik de verzorging ook erg belangrijk. Deze 8-1 Complete Care werkt voor mij heel erg fijn. Je verzorgd je nagels op meerdere gebieden tegelijk en krijgt meteen een mooie glans op je nagels. Een voordeel is dat het ook te gebruiken is als basecoat. Ook fijn als je het dus niet als basis gebruikt, maar gewoon om je nagels er verzorgt uit te laten zien. Wil je meer lezen over dit verzorgingsproduct voor je nagels? Klik dan hier.

Wat zijn jouw favorieten van september? 

13 Replies to “Favorieten van september”

 1. Wat een mooie items! Heel tof die mini body mist van Rituals.

 2. Ik ben ook zo fan van de body mists van rituals, die ruiken zo heerlijk! <3
  Liefs,
  Evelien

 3. Fijne producten! Vind je horloge heel erg mooi en chique. En die mists van Rituals zijn heerlijk!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #31 – Matchy Matchy & Herontdekte HaarstijlMy Profile

 4. Wat een mooie favorieten! Dat horloge ziet er echt prachtig uit! En die body mists van Rituals klinken ook heerlijk. Ik ben daar stiekem ook wel heel benieuwd naar.

 5. Lijken me fijne producten. Love Rituals!

 6. Wat een fijne favorieten!
  NYX Soft Matte Lipcream Zurich is ook echt mijn favoriete lipgloss en die rituals body mist lijkt mij ook heel fijn! Ben benieuwd naar de geuren 🙂
  Liefs, Nathalie
  Oui Nathalie onlangs geplaatst…Inspiratie om jou polaroid foto’s op een leuke manier te decoreren in huis!My Profile

 7. Ohhh die body mists lijken me heerlijk! En mooie lipkleur ook trouwens!
  Justine onlangs geplaatst…My life in photos – oktober 2017 #1My Profile

 8. Moet toch maar eens de lipstiftjes van Nix gaan proberen… zie ze steeds vaker voorbij komen!
  Ivon onlangs geplaatst…Mijn succes in SeptemberMy Profile

 9. Die groene spray van Rituals heb ik ook. Die is zo lekker! Wat tof dat je dat horloge gewonnen hebt. Ik draag mijn Cluse horloge heel vaak!

 10. Die lipcream van NYX ziet er goed uit! Het horloge is ook erg leuk.
  Typisch Kim onlangs geplaatst…Halloween tutorial: opengescheurde wondMy Profile

 11. Zurich is idd een suuupermooi kleurtje! En ik begrijp wel waarom je Cluse-horloge tot één van je favorieten behoort, het is ook echt een prachtig exemplaar!

 12. Mooi hoor, je CLUSE horloge. Ik heb er ook eentje en zal hem weer eens opdiepen. Ik vind niet alle Rituals lekker, maar de laatste Limited Edition vind ik erg lekker ruiken!
  Hennie onlangs geplaatst…Rituals | The Ritual of AnahataMy Profile

 13. Wat een leuk favoriete lijstje. Mooi horloge ook!

Geef een reactie

CommentLuv badge