Geluksmomentjes van de week #3

Vandaag terug van weggeweest. Het is een tijdje geleden dat ik dit artikel online plaatste, maar het leek me leuk weer een aantal lichtpuntjes van de week met jullie te delen. Vanaf nu wel onder een andere naam, omdat ik dit beter bij het artikel vind passen. Ik vind het belangrijk om me bewust te blijven van de (kleine) mooie momenten die in de week voorbij komen. In dit artikel neem ik de tijd om stil te staan bij de geluksmomentjes van afgelopen week. Lees je mee?

♥ Opa kwam af en toe gezellig mee avondeten

Doordat mijn moeder afgelopen week op vakantie was kwam opa regelmatig langs en heeft ook twee keer gezellig mee gegeten. Gezellig met opa en mijn zusje aan tafel. Fijn!

♥ De hele week zijn er artikelen online gekomen

Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag wil ik artikelen online en deze week is dat gelukt! Zelfs terwijl ik een dag ziek ben geweest. Het is niet helemaal gelukt zoals ik wilde. Zo is er op woensdag een kleiner artikel online gekomen door een griepje, maar eigenlijk mooi dat het desondanks toch gelukt is.

♥ Housewarming + verjaardag bij een vriendin

Gezellig met een vriendin naar de verjaardag van een andere vriendin die net is gaan samenwonen met haar vriend. We hebben meteen het huis kunnen bekijken! Wat ziet het er leuk uit, lekker ruim ook. Weer gezellig bij kunnen praten na een lange tijd niet bij elkaar te zijn geweest.

♥ Nieuwe kleding gekocht

Winkelen is altijd een mooi geluksmomentje! Afgelopen week heb ik nieuwe kleding besteld wat erg leuk stond. Yay! Ik kan niet wachten om sommige topjes te gaan dragen en te gaan combineren.

De Disney film Vaiana

Toen ik zag dat de film op Netflix stond wist ik dat ik deze snel ging kijken. Ik ben geen enorme Disney fan, maar de stijl van Vaiana kon ik wel waarderen. Ik vond het een prachtige film! En de muziek was erg mooi. 

Wat zijn jouw geluksmomentjes van de week? 

 

One Reply to “Geluksmomentjes van de week #3”

  1. Wat een leuk idee om elke week je geluksmomentjes te delen! Geluk zit in kleine dingen zoals je al schrijft :). Elke dag als ik naar mijn kindjes kijk voel ik me gelukkig. En het heerlijke weer hier in Hongarije met vrijwel elke dag zon en warm weer.

Geef een reactie

CommentLuv badge