Geluksmomentjes van de week #4

Het is weer zondag en dat betekend terugblikken op de geluksmomentjes van de week. Ik vind het belangrijk om me bewust te blijven van de (kleine) mooie momenten die in de week voorbij komen. In dit artikel neem ik de tijd om stil te staan bij de lichtpuntjes van afgelopen week. Lees je mee?

♥ Lunchen op een terrasje in het zonnetje

Deze vakantie heeft de zon zich niet heel vaak laten zien en ik kan er dan ook des te meer van genieten als het lekker warm is buiten. Als ik dan ook nog op het terras zit kan ik daar extra van genieten.

♥ Wandelen in het bos terwijl de zon onder gaat

Wat is er mooier dan wandelen met het uitzicht op de ondergaande zon. Ik vind het altijd zo mooi om te zien en kan echt genieten van alle kleuren in de lucht. Dit keer was ik gezellig wandelen met een vriendin, samen is toch gezelliger dan alleen! Dat we werden lek gestoken door de dazen vergeten we maar even. 🙂

♥ Het aantal lezers op mijn blog zien groeien

Het duurt even, maar langzaamaan zie ik dat het lezersaantal omhoog kruipt. Het gaat niet snel, maar ik vind het fijn om te zien dat mijn artikelen gelezen worden en dat motiveert me ook weer extra om lekker te bloggen ook tijdens drukkere momenten tijdens de studie.

♥ Een weekendje weg in een hotel aan zee

Samen met mijn vader en zusje de zomervakantie afsluiten in een hotel aan zee. Uitwaaien, genieten van het zonnetje dat af en toe komt kijken. Love it! Ik ben echt gek op de zee en met familie is het al helemaal leuk en gezellig! We zijn samen wezen lunchen en uiteten, hebben strandwandelingen gemaakt en genoten van het uitzicht op een bankje! ♥ 

 ♥ Vliegeren op het strand tijdens zonsondergang 
Need I say more?! Van zonsondergang kan ik echt genieten, al helemaal in een mooie omgeving. Vliegeren op het strand, zo rustgevend én dus met een mooi uitzicht. Erg leuk om weer eens (samen) te doen na jaren! 

Wat zijn jouw geluksmomentjes van de week? 

 

3 Replies to “Geluksmomentjes van de week #4”

  1. Leuk om te lezen dat jij ook blij wordt van de kleine dingen des levens. Een terrasje pakken in de zon deel ik helemaal met je. Heerlijk!
    Hennie onlangs geplaatst…Review | Filorga | Oil-AbsoluteMy Profile

  2. Wat een mooie geluksmomentjes. Ik vind het altijd leuk om dit soort dingen te lezen, dat maakt me blij!
    Nicole onlangs geplaatst…The Body Shop Almond Milk & Honey Shower CreamMy Profile

  3. Aaah wat heerlijk lijstje. Veel plezier

Geef een reactie

CommentLuv badge