Geluksmomentjes van de week #5

Het is weer zondag en dat betekend terugblikken op de geluksmomentjes van de week. Ik vind het belangrijk om me bewust te blijven van de (kleine) mooie momenten die in de week voorbij komen. In dit artikel neem ik de tijd om stil te staan bij de lichtpuntjes van afgelopen week. Lees je mee?

♥ Uitwaaien op het strand voor stage weer begon

Afgelopen zondag heb ik nog heerlijk de laatste dag van het weekendje weg kunnen uitwaaien aan zee. De week daarop begon stage weer. Heerlijk tot rust komen dus voordat ik 5 dagen stage had! Niet verkeerd!

Ongestoord series kijken

Nu ik wel alweer ben begonnen met stage, maar school pas 5 september begint kan ik nog even genieten van series op Netflix zonder grote verplichtingen vanuit school. Op het moment zit ik weer helemaal in de serie Vampire Diaries waar ik zo nu en dan echt van kan genieten. Binnenkort wil ik ook beginnen aan de serie Atypical, wat me een erg leuke serie lijkt.

Het zonnetje dat schijnt

Deze week heeft het zonnetje zich gelukkig nog en aantal dagen laten zien. YAY! Heerlijk buiten in het zonnetje met een serie of tijdschrift erbij, love it.

Stabilo pastel markers vinden

Al een tijdje wilde ik de pastel markers aanschaffen, omdat ze zo ontzettend leuk zijn. Ik wilde ze graag met korting aanschaffen en toen ik zag dat ze bij de Kruidvat in de aanbieding waren begon de jacht. Na 3 fillialen heb ik dan eindelijk de pretty pastels kunnen kopen! Nu kan ik georganiseerd het studiejaar beginnen. 😉

Wat zijn jouw geluksmomentjes van de week?

One Reply to “Geluksmomentjes van de week #5”

  1. Jaaa het zonnetje! Die heeft mij ook heel blij gemaakt afgelopen tijd en is vandaag ook nog volop aanwezig!

Geef een reactie

CommentLuv badge