Glow & Highlights Palette Action

Het is je de laatste tijd vast niet ontgaan dat de Action veel nieuwe make-up producten in de schappen heeft liggen. Op dit moment zijn er twee verschillende highlighter palettes te koop in warme en in koele tinten. Vandaag review ik het Glow & Highlights Palette. Kijk snel verder voor de swatches!

Het highlighting palette bestaat uit zes verschillende kleuren. Fijn is dat alle highlighters een eigen naam hebben, beschreven op de achterkant van het palette. V.l.n.r: Angel White, Subtle Tundra, Purple shadow, Pale Marble, Peaceful Calm, Mild Marble.

 

Hoewel ik dacht dat de kleuren in het palette vrij neutraal waren, vind ik ze op de swatches toch best opvallend. Ik had kleur verwacht, maar niet zoveel. De swatches doen mij een beetje denken aan de unicorn highlighters. Leuk om zo te laten wanneer je bijvoorbeeld een feestje hebt, maar ik ga toch liever voor iets wat meer neutraal is. De kleuren worden minder opvallend wanneer je vaker over de highlighter heen gaat na het aanbrengen. Er ontstaat dan een mooie glans in een koele lichte kleur mét de holografische accenten uit de highlighters.  Niet alle highlighters bevatten dezelfde structuur. Sommigen bestaan meer uit holografische glitters en anderen meer uit glans.

Het palette zit verpakt in een blauw doosje wat zorgt voor een erg leuke uitstraling. Je kunt goed zien welke kleuren er in het palette zitten. Wat ik typerend en leuk vind aan de palettes van de action is de grootte van de pans, er zit lekker veel product in per kleur.

Hoewel niet alle kleuren dezelfde kwaliteit hebben ben ik toch erg tevreden met het palette. Het is een fijne budget variant waarmee je verschillende kanten op kunt, zowel opvallender als neutraal. De pigmentatie vind ik zeker niet slecht en de meeste highlighters hebben een fijne zachte structuur. Like! Het Glow & Highlights Palette is te koop bij de Action voor €2.49.

Ben jij ook zo gek op highlighters?

7 Replies to “Glow & Highlights Palette Action”

 1. Voor deze prijs ben ik echt super onder de indruk van dit palette! Heel veel pigment!
  Loes onlangs geplaatst…Review – Mac Extra Dimension Skinfinish in Beaming BlushMy Profile

 2. Ik zie hem deze week al veel voorbij komen op blogs, ik heb hem zelf niet meegenomen maar door al die goede reviews wil ik hem alsnog gaan kopen haha!
  Lieke onlangs geplaatst…Fashion | Mix & Match een leuke bikini bij elkaarMy Profile

 3. Mooi glow heeft deze palette. Ik heb de andere variant en binnenkort op mij site
  Dhini onlangs geplaatst…Born pretty store – Line Flower Water DecalMy Profile

 4. Ik zie deze palettes steeds vaker voorbij komen! Ze zien er beide goed uit, maar het roze palette is mijn favoriet!
  TypischKim onlangs geplaatst…Mijn droom werd werkelijkheid: typischkim.com!My Profile

 5. Het zijn wel mooie kleurtjes!

 6. Wauwie wat een mooie kleurtjes! X

 7. jammer dat de kwaliteit niet constant is maar ik vind het verder wel een erg mooi palette! ik heb hem al een aantal keer langs zien komen en word er hebberig van =)

Geef een reactie

CommentLuv badge