Happy Birthday to me!

Hoera! Vandaag is het 5 maart en dat betekent dat ik alweer 23 kaarsjes mag uitblazen. 23 jaar geleden ben ik (10 weken te vroeg) geboren. Bij een verjaardag hoort natuurlijk een feestelijke foto met ballonnen en natuurlijk kan een stukje taart ook niet ontbreken op de blog!

Afgelopen zaterdag heb ik mijn verjaardag al gevierd voor familie en vrienden. Ik ben ontzettend verwend met allemaal leuke cadeautjes die ik binnenkort natuurlijk in een artikel voorbij laat komen op mijn blog. De dag voor mijn verjaardag en in de ochtend ben ik druk bezig geweest met een bokkenpootjestaart. De taart smaakte echt ontzettend lekker en was een groot succes onder het bezoek!

Vandaag loop ik gewoon een dagje stage, waarbij ik samen met de bewoners een appeltaart ga bakken. Verder ga ik in de avond nog lekker uiteten met mijn familie! Het beloofd een gezellige eerste dag te worden als 23-jarige!

Fijne dag!

4 Replies to “Happy Birthday to me!”

  1. Gefeliciteerd en een fijne dag! x
    Mariska onlangs geplaatst…Tag: Mijn blog content tagMy Profile

  2. Gefeliciteerd! En wat een zalige taart ziet dat er uit 😀

  3. Van harte gefeliciteerd en veel plezier vandaag!
    Anna onlangs geplaatst…Lissabon diaries #1 | Een dagje naar het prachtige Sintra!My Profile

  4. Gefeliciteerd! En wat heftig dat je zo te vroeg geboren bent, joh.
    Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #53 | Een pony geknipt?! & WinterwonderlandMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge