Happy new hair

Onder het motto van ‘life is too short to have boring hair’ besloot ik eens naar een salon te gaan van Cosmo Hairstyling. Ik wilde eens heel wat anders en de bayalage-trend die je nu veel voorbij ziet komen vind ik erg mooi. Ik besloot de kans te wagen en ging afgelopen vrijdag in de middag naar een Cosmo salon in de buurt! Ben jij benieuwd naar mijn ervaring en naar meer foto’s? Neem zeker een kijkje!

De afspraak stond gepland in de middag in Arnhem. Hoewel we eigenlijk in Nijmegen wilden gaan kon dat niet door verbouwingen, maar gelukkig is Arnhem ook in de buurt. De vriendin met wie ik ging was al vaker bij een Cosmo salon geweest, maar voor mij was het de eerste keer!

Ik besloot mijn haar te laten knippen, kleuren en behandelen met olaplex. Ik wilde gaan voor een bayalage effect waarin ik het blond zou behouden. Het bovenste gedeelte lijkt nog wat aan de donkere kant, maar dit zal snel wat lichter worden. Het fijne is dat ik hierin ook geadviseerd werd door de haarstylisten, waarin ik ze ook vertrouwde.

Een bezoekje aan een salon van Cosmo is ontzettend ontspannend als je het mij vraagt. In de salon heerst rust en er wordt echt de tijd genomen voor je, tijdens het wassen krijg je bijvoorbeeld ook een korte hoofdmassage.

Aan het einde werd me nog gevraagd of ik mijn haar geföhnd wilde hebben of gekruld. Ik koos voor het laten krullen, omdat ik dit altijd ontzettend mooi vind. Doordat mijn haar ook meteen mooi gestyled werd voor ik de deur uit ging was ik meteen éxtra blij met mijn nieuwe coupe.

Mijn eerste kappersbezoek aan een Cosmo salon is me goed bevallen. Hoewel je ook wel echt voor dit alles betaald vind ik dat wel waard op z’n tijd. Wel zijn er regelmatig aanbiedingen en kortingen. Zo maakte ik tijdens mijn bezoek gebruik van een kleurdeal met olaplex en kreeg ik 20% korting op de knipbehandeling. Dit artikel is trouwens niet gesponsord, i wish, haha!

Ben jij al eens bij een salon van Cosmo geweest?

7 Replies to “Happy new hair”

 1. Ik ging er vroeger altijd naar toe!.mooie kleur en krullen!

 2. Wauw wat mooi!!
  Mei Qi onlangs geplaatst…andalusië is net een illusieMy Profile

 3. Wauw staat je echt prachtig!

 4. Heel mooi! Ik ben echt jaloers
  Veel liefs,
  Eef.

  1. Ik ben er ook echt heel erg blij mee!

 5. Heel mooi! Ook prachtige foto’s heb je gemaakt trouwens.

  1. Wat lief, dankjewel!

Geef een reactie

CommentLuv badge