Hello world!

 

20150808_182834

Welkom op mijn nieuwe blog Kimcarolina.nl! Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt en heb ik besloten om op een eigen domein te gaan bloggen. Ben jij benieuwd naar mijn redenen van het beginnen van Kimcarolina? Lees dan snel verder.

Ik heb hiervoor al een tijdje via een gratis wordpress account geblogd, maar dit hield ik niet zo goed vol. Ik kon mezelf niet goed serieus nemen via mijn gratis blog, was niet tevreden met de lay-out en ga zo nog even door. Toch bleef het steeds kriebelen wanneer ik blogs aan het lezen was en rond keek op social media waar ik natuurlijk nog erg veel blogs zag. Ook miste ik het delen van wat ik leuk vind, zoals wat ik gekocht heb of een nail art creatie.

Ik besloot mijn twijfels overboord te gooien en het project aan te gaan. Op deze manier zou ik er tenminste achter komen of het me zo wel lukt om mijn plekje te vinden op het internet en als het me goed bevalt kan ik lekker doorgaan met bloggen en het delen van de onderwerpen die mij interesseren! Ik ben nu al veel meer tevreden met hoe mijn blog eruit ziet en dit wordt alleen nog maar meer, wanneer ik mij ontwikkel in het aanpassen van alles in WordPress.

Het aanmaken van Kimcarolina.nl was natuurlijk nooit in mijn eentje gelukt. Ik wil Mariska bedanken voor de hulp die ze geboden heeft in het begin. Ik denk dat ik anders nooit had geweten waar ik had moeten beginnen.

Vanaf 11 juli ga ik actief bloggen en is er op maandag, woensdag en vrijdag om 6.30 uur een artikel te lezen over beauty en/of lifestyle. Er zal af en toe nog het een en ander veranderen, omdat er hier en daar nog wat kleine aanpassingen nodig zijn op den duur, maar voor nu ben ik klaar om te gaan bloggen. Klaar voor een nieuwe start op Kimcarolina.nl!

Wat vind jij van mijn nieuwe blognaam?

Follow my blog with Bloglovin

3 Replies to “Hello world!”

  1. Wat leuk! Ik ben ook onlangs geswitcht naar een eigen domein, zo veel fijner!
    Ik volg je blog nu op bloglovin, volg je me terug?
    Liefs mel

    1. Leuk! Ik ben je meteen terug gaan volgen. Het is inderdaad fijner, maar ook wel een stukje ingewikkelder haha. Kom er nog niet helemaal uit met alles en weet denk ik voor de helft niet wat de opties en mogelijkheden zijn

  2. Volgens mij had ik net een dubbele reactie! Ik zei namelijk dat t leuk is dat je nu op een eigen domein blogt, doe ik ook sinds kort.
    Ik volg je blog nu op bloglovin, volg je me terug? X

Geef een reactie

CommentLuv badge